Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Χειρόσφαιρο στο Δρόμο από τον Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 89



Με την άνοδο των ομάδων μας Ανδρών & Γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία ,
ο σύλλογος μας για να γιορτάσι την διπλή του επιτυχία, επιτυχία για το άθλημα και για την πόλη, διοργανώνει ΤΟ 3ο STREET HANDBALL (ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ) για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών την ΚΥΡΙΑΚΗ 09.09.12 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 - 14:00 στην 21η ΙΟΥΝΙΟΥ στο χώρο ανάμεσα στα φανάρια στο ύψος της εμπορικής τράπεζας.
Μια εκδήλωση Υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς με σκοπό την γνωριμία και διάδοση του αθλήματος στα παιδιά της πόλης μας, με πολλές έκπληξης και δώρα για όσους θα πάρουν μέρος . Δήλωση συμμετοχής η ομάδες θα μπορούν να κάνουν την ίδια μέρα πριν την έναρξη των παιχνιδιών ή κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης στο περίπτερο μας στην Ελ. Βενιζέλου μπροστά από το κατάστημα PEAK.
Επίσης ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των νέων μελών για την νέα αγωνιστική περίοδο και για όλα τα τμήματα ( ΑΓΟΡΙΏΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΏΝ ) συνεχίζονται κανονικά για δεύτερη τωρα εβδομάδα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο την ώρα των προπονήσεων (οι ώρες θα οριστικοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα) ενώ θα μπορούν να γίνονται και στο περίπτερο μας κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης.
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
(στολές αγώνων, στολές προπονήσεων, φόρμες)
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9.9.12 ΚΑΙ ΏΡΑ 10:00 ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ !!! 
ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά και τις εγγραφές: 6944463320, 6946330068, 6944890639.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.