Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έκλεψαν από 77χρονη τσάντα με 1500 ευρώ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί 37 και 30 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους, διότι την προηγούμενη ημέρα (24.09.2012) το μεσημέρι, στη Βέροια Ημαθίας, αφαίρεσαν από 77χρονη ημεδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1500 Ευρώ και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και έγγραφα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 750 Ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.