Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  1. Επερώτηση της Παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ» με θέμα «Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από χρήση παράνομα εισαχθέντων φυτοφαρμάκων στη Δυτική Θεσσαλονίκη και Ημαθία. Ευθύνες και παραλήψεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

  1. Επερώτηση της Παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ» με θέμα «Αποκατάσταση λατομικού χώρου στη θέση «Γούρνες - Ξηροκάμπι» αγροκτήματος Λιτοχώρου Π.Ε. Πιερίας με στερεά απόβλητα της TOSOH ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ».

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1o: Επικύρωση Πρακτικών 12ης/07-06-2012, 13ης/28-06-2012, 14ης/12-07-2012  Συνεδρίασης Περιφερειακού  Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2o: Τροποποίηση της υπ. αριθμ. 245/28-06-2012 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Καθορισμός εδρών Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν.4070/2012 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:: Α) Στην Π.Ε. Χαλκιδικής. Β) Στην Π.Ε. Σερρών.Γ) Στην Π.Ε. Κιλκίς. Δ) Στην Π.Ε. Πιερίας. Ε)Στην Π.Ε. Ημαθίας. ΣΤ) Στην Π.Ε. Πέλλας».
Εισηγητής:  Ιωάννης Μωυσιάδης , Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

ΘΕΜΑ  3ο14 η Τροποποίηση Προϋπολογισμού της Π.Κ.Μ. οικονομικού έτους 2012.
Εισηγητής: Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής  Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 4o. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση του οδικού δικτύου Κολινδρού – Παλαιόστανης»  προϋπολογισμού 200.000 €.
Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου,  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

ΘΕΜΑ 5o : Έγκριση διαγωνισμού για την προετοιμασία φακέλου έργου για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη αντιμετώπισης κατολισθήσεων» προϋπολογισμού 17.283,04 €.
Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου,  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

ΘΕΜΑ 6ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμου Έδεσσας για την εκτέλεση από την Π.Ε. Πέλλας του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος στους δρόμους Αγ. Αθανάσιος - χιονοδρομικό κέντρο Βόρας και Κερασιά - χ.κ. Βόρας»  προϋπολογισμού 159.000 €.
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση θεμάτων Λαϊκών Αγορών που αφορούν την Π.Ε. Πέλλας , σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π.Δ. 51/2006 όπως αυτό ισχύει.
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση αιτημάτων επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών, της Π.Ε. Κιλκίς.
Εισηγητής: Χρήστος Γκουντενούδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση θεώρησης – ανάκλησης των επαγγελματικών αδειών του Ν. Κιλκίς, οι οποίες εκδόθηκαν ως 31-12-2010, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2 του Π.Δ. 116/2009.
Εισηγητής: Χρήστος Γκουντενούδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.

ΘΕΜΑ 10o: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης που αφορά στη διοικητική υποστήριξη υλοποίησης του έργου «Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης» και εξουσιοδότηση υπογραφής της από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών
Εισηγητής:  Ιωάννης Μωυσιάδης , Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

ΘΕΜΑ 11o: Έγκριση δημοπρασίας της μελέτης: «Τροποποιητικές μελέτες Α/Κ Ν. Φώκαιας και Κασσανδρείας». 
Εισηγητής:  Γιώργος Ιωάννης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.