Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάρπαστες οι κούκλες... αλλά και τα λουλούδια!

Δεν πρόλαβαν να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία στην πόλη του Κιλκίς προκειμένου να υποδεχτούν το φετινό Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας, και οι «κούκλες» που δημιούργησε η Καλλιτεχνική Ομάδα του Δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον Χάρη Ισχνόπουλο έγιναν ανάρπαστες! Όχι όμως μόνο για το εικαστικό ενδιαφέρον τους, αλλά και για τον στολισμό τους!
Και εξηγούμαστε: Κάθε κούκλα πέρα από τα διακοσμητικά στοιχεία που φέρει, συνοδεύεται και από λουλούδια της εποχής, τα οποία σιγά σιγά ήδη άρχισαν να κάνουν... φτερά από κάποιους περαστικούς που θεωρούν προφανώς ότι ταιριάζουν καλύτερα στις αυλές και στα μπαλκόνια τους!
Πάντως η εικόνα αυτή, που δυστυχώς δεν 
είναι πρωτοφανής, δεν τιμά κανέναν και πρέπει κάποια στιγμή να εκλείψει.


7 σχόλια:

  1. Η κλεψιά έγινε εθνικό σπόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το ήθος όλων των πολιτών γίνεται όμοιο με των κυβερνώντων!"Ισοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Κιλκίς όλο έιναι ένα κουκλοθέατρο τα τελευταία χρόνια δεν χρειάζονται οι έξτρα παραστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΪΚΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣΤΑΝ...
    ΕΙΠΑΜΕ..ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΙΛΚΙΣΤΑΝΑΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)Η κλεψιά ήταν ανέκαθεν εθνικό σπορ και μάλιστα με μέγα χορηγό το κράτος
    2)Το Κιλκις ήταν ένα κουκλοθέατρο απο πάντα και όχι μόνο τα τελευταία χρονια
    3)Το σωστό είναι Κιλκιστανοί... όχι Κιλκισταναίοι!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ώρα που ο κόσμος έιδη πεινάει και δεν έχει εργασία στο Κιλκίς χρειάζονται 600.000 ευρώ!!! για να ασφαλτοθούν τα δύο χιλιόμετρα του περιφεριακού,που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια πρίν,χρειάζεται η ανάπλαση του πάρκου ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ!!!Ε δέν πάμε καθόλου καλά,τι θα φτιάξουνε στο πάρκο δηλαδή κανένα μέγαρο μουσικής και χρειάζονται τόσα λευτά!!!Φυσικά και τα λευτά πάνε στις γνωστές τσέπες.Μια ζωή η κοροϊδία περισέυει στο Κιλκίς κι εσύ δημότη πλήρωνε τα χαράτσια,το δήμο και ότι άλλες σαχλαμάρες σου κοπανάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΤΟ ΚΙΛΚΙΣΤΑΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΦΑΣΗ! Ε ΡΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.