Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τέλος και στο ν. Κιλκίς από την 1η Σεπτεμβρίου η επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς "Η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΚΙΛΚΙΣ συμπαρατάσσεται με την απόφαση του ΠΦΣ στις 25-08-12 για αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2012 . Οι λόγοι που μας οδηγούν σε μια τέτοια απόφαση είναι:
- Η απόγνωση των συναδέλφων μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο για την επιβίωσή τους, ως μονάδες υγείας και ως οικογενειάρχες.
- Ο διασυρμός του κλάδου, που ως επαίτης κάθε μήνα θα πρέπει να παρακαλάει του αρμοδίους για την τήρηση των συμβατικών τους υποχρεώσεων.
- Οι επιπτώσεις από το σφράγισμα επιταγών, τον "Τειρεσία", τα γραμμάτεια και τις κατασχέσεις.
- Το οφθαλμοφανές οικονομικό αδιέξοδο του ΕΟΠΥΥ και η έλλειψη της τακτικής του επιχορήγησης από τις εισφορές των ασφαλισμένων και του κρατικού προϋπολογισμού.
Μας βρίσκει επίσης σύμφωνους το πλαίσιο των αιτημάτων του κλάδου τα οποία συνοπτικά είναι:
- Η σταθερή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ για την περίθαλψη του Ελληνικού Λαού.
- η Αποπληρωμή των μηνών Μαϊου (για τους 38 συλλόγους, πληρωμή μέσω ΔΙΑΣ) και Ιουνίου για όλη την Ελλάδα.
- Η ρητή δέσμευση για την αποπληρωμή του Ιουλίου.
- Η εξόφληση των παλαιών χρεών ή ο συμψηφισμός τους με τα χρέη προς το δημόσιο.
Αγωνιζόμαστε, μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους της χώρας για την επιβίωση του ασφαλιστικού συστήματος και την υγειονομική περίθαλψη του 85% του Ελληνικού Λαού.Εμείς είμαστε το σύμπτωμα της κατάρευσης του συστήματος υγείας και όχι η αιτία. Οι επιπτώσεις αυτής της κατάρρευσης θα είναι τραγικές για μεγάλη μερίδα ασθενών, ιδίως των βαρέων πασχόντων.
Οι ωμοί εκβιασμοί των τελευταίων ημερών δείχνουν τις προθέσεις των υπευθύνων και η απάντηση πρέπει να είναι η ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την δικαίωση του αγώνα μας."


1 σχόλιο:



  1. ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΣΧΟΥ ΓΚΟΝΤΟΥ‏‏

    http://www.orthodoxienstasi.com/PDF/Arthra/fisikoi%20poroi%20therapias.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.