Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Aνεξάρτητοι Ελληνες: Να ανακληθεί ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου

Την άμεση ανάκληση της ποινής του αποκλεισμού της αθλήτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων ζήτησε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μπάμπης Αποσκίτης.
«Από πότε μια ατυχής δήλωση ή ένα αστείο κακής ποιότητας, έστω, μπορεί να επισύρει την βαρύτερη των ποινών» διερωτήθηκε. «Γιατί αυτή είναι η «εσχάτη των ποινών» για έναν αθλητή που ετοιμάζεται τέσσερα χρόνια για την Ολυμπιάδα», συνέχισε.
Ακόμη, ο κ. Αποσκίτης στη δήλωσή του σχολίασε και τη στάση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη σχετικά με το εν λόγω θέμα, αναρωτώμενος:«Από πότε ο κύριος Κουβέλης αναδεικνύεται σε δημόσιο κατήγορο και ζητάει την τιμωρία Έλληνα αθλητή;»
«Ενώ η κοινωνία δολοφονείται, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στην συγκυβέρνηση των προθύμων, σε αυτό το γεγονός βρήκε ο κ. Κουβέλης να κάνει επίδειξη «αριστεροφροσύνης;», συνέχισε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Τέλος κάλεσε τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη να αναλάβει τις ευθύνες του ζητώντας παράλληλα «να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο, σε μια νέα αθλήτρια να εκπληρώσει το όνειρο της και στην Ελλάδα την ευκαιρία για νέες στιγμές αθλητικών επιτυχιών και δόξας».
Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Παπαχρήστου με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το μεσημέρι της Τετάρτης, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού κρίθηκε, ότι η ανάρτηση που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου