Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Συμμετοχή του γυμναστηρίου Kinesis σε σεμινάριο Fight Aerobic


Στο σεμινάριο του Fight Aerobic της Balatsinos Fitness School συμμετείχε το γυμναστήριο Kinesis το περασμένο σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Αυτό το δημοφιλής και άκρος απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης κερδίζει συνέχεια οπαδούς σε όλον τον κόσμο λόγο των αυξημένων καύσεων θερμίδων που συμβάλουν στην καταπολέμηση του περιττού λίπους .Έτσι ο αθλούμενος συνδυάζοντας πολεμικές τέχνες και Aerobic ασκείται διασκεδάζοντας και αποκομίζει όλα τα ωφέλει, όπως αύξηση της ευλυγισίας, ισορροπίας, καρδιοαναπνευστικής αντοχής, μυϊκής δύναμης και τέλος απώλειας βάρους. Την Κυριακή 1 Ιουλίου το γυμναστήριο Kinesis σε συνεργασία με τα Elixir Studio Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδρομή στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής παρουσιάζοντας το Fight Aerobic μαζί με άλλα δύο προγράμματα γυμναστικής, το Dance και το Zumba.
Για πληροφορίες μπείτε στο site www.kinesis-gym.gr ή στο τ. 23410 20450
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.