Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πανελλαδική σύσκεψη των μελών των Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Καλούνται τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 9.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο «NOVUS CITY HOTEL» (Καρόλου 23 – Αθήνα – Πλατεία Καραϊσκάκη). Σκοπός της Πανελλαδικής Σύσκεψης είναι η ενημέρωση και ο προγραμματισμός δράσης του κλάδου για την αντιμετώπιση της νέας επίθεσης στα δικαιώματά μας, της οικονομικής κατάρρευσης των Ο.Τ.Α. που βρίσκεται προ των πυλών αλλά και της οικονομικής εξαθλίωσης των εργαζομένων (δάνεια κ.λπ.). Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους ώστε ο κλάδος να προετοιμαστεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται και εντείνονται. Είναι στο χέρι μας να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις όχι μόνο για τον κλάδο μας αλλά συνολικά για το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.