Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Συναυλία Καλλιτεχνικών Τμημάτων Κιθάρας-Αρμόνιου του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς

Τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμη χρονιά η μουσική συναυλία των τμημάτων αρμονίου και κιθάρας του Οργανισμού Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου 2012.
Παρουσία ενός πολυπληθούς και ενθουσιώδους ακροατηρίου που αποτελούνταν από μικρούς και μεγάλους, συγγενείς και οικογένειες, αλλά και φίλους, τα παιδιά και οι νέοι που συμμετείχαν με την εξαιρετική εμφάνισή τους, ανέδειξαν την σπουδαία δουλειά που επιτελείται στα Καλλιτεχνικά Μουσικά Τμήματα του Δήμου Κιλκίς και βαθμολογήθηκαν με το άριστα του κοινού, που δεν σταματούσε να επιβραβεύει τις προσπάθειές τους με το χειροκρότημά του.
Την εκδήλωση άνοιξαν οι μαθητές του τμήματος αρμονίου, 15 στο σύνολο, οι οποίοι έπαιξαν μελωδίες που διδάχθηκαν την χρονιά που μας πέρασε, με τη βοήθεια του δασκάλου τους Γιώργου Ξανθόπουλου.
Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι 20 περίπου μαθητές του τμήματος ηλεκτρικής κιθάρας που ερμήνευσαν ξένα αλλά και ελληνικά τραγούδια. Στη συναυλία, που επιμελήθηκε ο υπεύθυνος δάσκαλος Γκιγιόμ Σαρποτιέ έλαβαν μέρος εθελοντικά και παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Κιλκίς, καθώς και μαθητές προηγουμένων ετών.
Μουσική εκδήλωση όμως θα πραγματοποιήσουν και οι νέοι του τμήματος κλασικής κιθάρας, πάλι με υπεύθυνο δάσκαλο τον Γκιγιόμ Σαρποτιέ, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στον Δημοτικό Κήπο στις 9 το βράδυ.
Ο Πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ κ. Αναστάσιος Αμανατίδης που ήταν παρών στη συναυλία, ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, συνεχάρη τόσο τους δασκάλους για την δουλειά τους όσο και τους μαθητές για το ταλέντο και την αγάπη τους στη μουσική.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.