Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ειρήνη Αγαθοπούλου: Η πιο νεαρή βουλευτής του κοινοβουλίου!

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου είναι μόλις 27 χρονών και κατάφερε να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Γεννήθηκε το 1985, και είναι η πρώτη βουλευτής της Αριστεράς που εξελέγη με το ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς. Προέρχεται από οικογένεια που έχει μεγάλη αγάπη για τις φυσικές-φυτικές θεραπευτικές μεθόδους και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να σπουδάσει φαρμακευτική, μιας και ο μπαμπάς της είναι φαρμακοποιός, ενώ η μητέρα της είναι βιολόγος.
Η φαρμακοποιός από το Κιλκίς λοιπόν, όταν πριν από έναν χρόνο επέστρεψε από την Πίζα της Ιταλίας, με το μεταπτυχιακό στη φυτοθεραπεία, στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Κιλκίς, η Ειρήνη αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. «Μέχρι τότε ήμουν ανένταχτη αλλά πέρυσι το καλοκαίρι βλέποντας τη δύσκολη κατάσταση, μπήκα στα βαθιά και προερχόμενη από αριστερή οικογένεια, εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ», λέει το νεαρότερο μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.
Στα 27 της χρόνια ορκίστηκε βουλευτής τον Μάιο και όπως συνηθίζει να λέει αστειευόμενη, «πέρασα την ψυχρολουσία, τώρα έχω τον αέρα». Η νεαρή φαρμακοποιός, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση φαρμακείων στο Κιλκίς, ήρθε πρώτη στις εκλογές του Μαΐου με 2.000 ψήφους και μπήκε πρώτη στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Τα ζητήματα με τα οποία θα ήθελε να ασχοληθεί είναι αυτά που σχετίζονται με την ανεργία των νέων, ενώ για τον νομό της θεωρεί σημαντικά ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί και η βιομηχανική περιοχή εγκαταλείπεται.

2 σχόλια:

  1. Πολυχρονιάδης Γιώργος29 Ιουνίου 2012 στις 11:21 μ.μ.

    Εύχομαι καλή επιτυχία για να δούμε και για το Κιλκίς κάτι καλό. Το θέμα της ανεργίας είναι το πιο σημαντικό, το νοσοκομείο φυσικά, το επίδομα παραμεθορίου να μην καταργηθεί, η σύνδεση με Θεσσαλονίκη, οι υποδομές της εκπαίδευσης. Όσο αφορά το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων μπορεί το κράτος αντί χρημάτων να δίνει οικόπεδο σε περιοχές που θα εντάξει χωροταξικά στο σχέδιο πόλης. Δείτε το είναι μια καλή πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθηνούλα μάζεψε τους φίλους σου τους ΠΑΣΚΙΤΕΣ γιατί ξενοκοιτάνε όπου νομίζουν πως εξυπηρετούν το συμφέρον τους. Νομίζω ότι εσύ και ο πρόσφατα γνωστός ανά το πανελλήνιο Διευθυντής, είστε τα σοβαρά άτομα της παράταξης.οι άλλοι... Και μην τους υπερασπίζεσαι. Γιατί χάνεις. Χάνεις πολύ...
    Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.