Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Δήλωση δημάρχου Παιονίας Α. Λαπόρδα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών που είναι την Τρίτη 26 Ιουνίου, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Λαπόρδας δήλωσε τα εξής . "Καθημερινά διαπιστώνουμε την έξαρση κοινωνικών προβλημάτων. Η μάστιγα των ναρκωτικών είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα για την επίλυση του οποίου απαιτούνται έργα και πολιτικές και όχι μόνο δηλώσεις. Η αντιμετώπιση των ναρκωτικών είναι υπόθεση όλων μας και ηθικό χρέος προς την νέα γενιά. Πέραν της υποχρέωσης της πολιτείας για την ανάπτυξη προγραμμάτων απεξάρτησης και επανένταξης, απαιτείται η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ώστε οι χρήστες να αντιμετωπίζονται με ανθρωπιά και κατανόηση. Προς αυτές τις δυο κατευθύνσεις καλούμαστε όλοι να συνδράμουμε ο καθένας από την θέση του, ώστε η Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών να γίνει από επέτειος καθημερινότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.