Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Δυνατή η παρουσία του «Αλέξανδρου» στο Διαβαλκανικό

Mία ακόμη όμορφη εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, με τη συμμετοχή τους στο Διαβαλκανικό Τουρνουά που διεξήχθη 21-24 Ιουνίου, στο Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων», στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς. Στη διοργάνωση η οποία ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, η Ακαδημία συμμετείχε με τρία τμήματα (Τζούνιορ, Προπαίδων και Προπαίδων). Το Τουρνουά φιλοξένησε ομάδες με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ετσι οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αποχαιρέτησαν την αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο,παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ Αήττητη οι Τζούνιορ του Ηλία Ξανθόπουλου τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών. Συγκεκριμένα την πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισαν την ομαδα του Πρωτέα νικώντας την με σκορ 4-2, τη δεύτερη με το ευρύ 7-2 τον Μακεδονικό και την τρίτη αγωνιστική σφράγισαν την πρώτη θέση στον όμιλο με νίκη 2-1 υπέρ της Ακαδημίας Κούδα. Στον μεγάλο τελικό του Τουρνουά με αντίπαλο την Ηλιούπολη και παίζοντας εκπληκτικό για διαστήματα ποδόσφαιρο αναδείχτηκε ισόπαλη στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού με σκορ 1-1.Στην διαδικασία των πέναλντυ όμως η στρογγυλή θεά δεν έκανε το χατήρι στην Κιλκισιώτικη αποστολή.
Οι Προπαίδες του Θεόφιλου Σιδηρόπουλου κατέλαβαν την 4η θέση ενώ οι Παίδες του Ηλία Ξανθόπουλου κατέλαβαν την 3η θέση αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η ΛΕΜΕΣΣΟΣ Κύπρου ,οι ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ και άλλες.



3 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.