Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ενημέρωση κατοίκων του δημοτικού διαμερίσματος Γοργόπης από τον δήμαρχο Παιονίας Α. Λαπόρδα

Την Τετάρτη 20/6/2012 ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας βρέθηκε στην Γοργόπη για να ενημερώσει τους κατοίκους για τα πεπραγμένα του Δήμου μέχρι σήμερα και να τους απαντήσει στα ερωτήματα για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το έργο που υλοποιείται αυτήν την στιγμή στο χωριό τους ( το αποχετευτικό δίκτυο της Γοργόπης ) και ζήτησε με την βοήθεια και την κατανόηση όλων να ολοκληρωθεί.
Αποφασίσθηκε ότι με την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου θα συνδεθεί ταυτόχρονα και το Νέο δίκτυο Ύδρευσης που δεν έγινε εδώ και 4 χρόνια. Ο Δήμαρχος συνεχάρη και ευχαρίστησε τους Δημότες της Γοργόπης για την κατανόηση και το υψηλό επίπεδο που επικράτησε στον διάλογο που έγινε. Στην συνάντηση με τους κατοίκους επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Θεόδωρος Απουσίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Γεωργίτσαρος ,ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ιορδάνης Τσιτουρίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας κ. Χρήστος Τοπαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.