Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο: Πρόσκληση στα κόμματα για δημόσια συζήτηση στο θέμα των μεταλλείων στο ν. Κιλκίς

Ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα πολιτικά κόμματα για τη διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης με αντικείμενο την εγκατάσταση μεταλλείων στον νομό μας. Εμείς ως Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσσια - Πάικο είμαστε διατεθειμένοι να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόσκληση κόμματος για να παραβρεθούμε σε δημόσια συνάντηση - συζήτηση με θέμα τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τις αρνητικές συνέπειες που η εγκατάσταση των μεταλλείων μπορεί να έχει στην αναπτυξιακή προοπτική του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.