Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ομιλίες υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Κιλκίς

Η εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες οι υποψήφιοι βουλευτές του συνδυασμού θα πραγματοποιήσουν ομιλίες :
Τρίτη 5 Ιουνίου το απόγευμα στις 20:00 στη Ν. Σάντα
Πέμπτη 7 Ιουνίου το απόγευμα στις 20:00 στο Χωρύγι
Παρασκευή 8 Ιουνίου το απόγευμα στις 20:00 στο Χέρσο
Σάββατο 9 Ιουνίου το πρωί στη Λαϊκή αγορά στο Κιλκίς και το απόγευμα στις 20:00 κεντρική ομιλία - συζήτηση στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο
Δευτέρα 11 Ιουνίου το απόγευμα στις 20:00 στο Π.ΓυναικόκαστροΤρίτη 12 Ιουνίου το απόγευμα στις 20:00 στο Καμπάνη
Τετάρτη 13 Ιουνίου το πρωί στην λαϊκή αγορά της Αξιούπολης
Τετάρτη 13 Ιουνίου το απόγευμα στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση νέων στο Κιλκίς με θέμα: "Συζητάμε για τα προβλήματα της πόλης μας αλλά και για το μέλλον μας" στο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς στο καφέ Space Monkeyz.


Κάθε βράδυ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύουν σε περιοχές του νομού Κιλκίς για διανομή εκλογικού υλικού.
Τα εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο Κιλκίς (Αθηνών 1 - 1ος όροφος Κιλκίς) αλλά και στην Αξιούπολη (Πλατεία π. Δημαρχείου) θα παραμένουν ανοιχτά κάθε απόγευμα από τις 18:30 ως τις 22:00
Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί και στο blog του ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς (http://syrizakilkis.blogspot.com)
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στον προεκλογικό αγώνα μπορούν είτε να επισκεφτούν τα εκλογικά κέντρα είτε να ενημερωθούν και τηλεφωνικά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947 822.333.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.