Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Παρουσίαση TRX Group training program στο KINESIS-GYM!

Πλούσιο το Σαββατοκύριακο σε εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες για τους γυμναστές αλλά και τα μέλη του γυμναστηρίου KINESIS-GYM της πόλης μας.  Ξεκινώντας το Σάββατο 26/5 που έγινε η παρουσίαση το νέου προγράμματος TRX training από τον Μαυρογενίδη Παναγιώτη καθηγητή φυσικής αγωγής του Α.Π.Θ. και επίσημου trainer της TRX international.  Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ελεύθερα τα μέλη του γυμναστήριου.
Το KINESIS -GYM θέλοντας να ακολουθεί πίστα τις νέες τάσεις στο χώρο του fitness και με γνώμονα την συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των προγραμμάτων του, έντασή στα ομαδικά προγράμματα αίθουσας και την συγκεκριμένη μεθοδολογία προπονήσεις.
Το TRX training είναι μια μέθοδος προπόνησης που αφορά την μυϊκή ενδυνάμωση με μόνη αντίσταση το βάρος του σώματος μας σε συνδυασμό με ιμάντες που χρησιμοποιούνται σαν λαβές. Πρόκειται για μια πολύ διαδεδομένη μέθοδο προπόνηση σε όλο το κόσμο και χρησιμοποιείται ευρεία στην μαζική αλλά και επαγγελματική άθληση.
Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης προπόνησης είναι εμφανή μετά από τις τρεις τέσσερεις πρώτες εβδομάδες και μας βοηθάνε στην μυϊκή τόνωση αλλά και στην απώλεια λίπους. Τρείς φορές εβδομαδιαία είναι μια καλή συχνότητα προπονήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.