Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Εκδήλωση για τον κλάδο των Κινητών Εφαρμογών (Mobile Services and Applications)

Εκδήλωση για τον κλάδο των Κινητών Εφαρμογών (Mobile Services and Applications), με τίτλο “Paneuropean Partnership and Investment for Mobile Services”, διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, στο ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας, σε συνεργασία με τον επικεφαλής εταίρο του Ευρωπαϊκού Έργου MOBIP «Ατλαντίς Συμβουλευτική» και το «European Business and Innovation Centre Network -EBN». Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ειδικοί επαγγελματίες του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας, ιδιώτες και θεσμικοί επενδυτές (business angels και venture capitalists) θα συναντηθούν με σκοπό τη δικτύωση, προκειμένου να ανακαλύψουν τις νέες ευκαιρίες της αγοράς και να ενημερωθούν για τις επιχειρηματικές εξελίξεις του κλάδου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας και είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο διήμερο ενημέρωσης, δικτύωσης και επιχειρηματικών συναντήσεων.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου 25 επιλεγμένες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους στους επενδυτές, ενώ παράλληλα θα δοθούν ενδιαφέρουσες ομιλίες από γνωστούς παράγοντες στο χώρο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογών. Κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας Paneuropean Partnership and Investment for Mobile Services είναι η δικτύωση μεταξύ επενδυτών, επιχειρηματιών και βασικών παραγόντων στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογών, η οργάνωση προσωπικών συναντήσεων με άλλες εταιρείες (μικρομεσαίες ή μεγάλες) ή/και υποψήφιους επενδυτές, αλλά και οι ευκαιρίες δικτύωσης στα διαλείμματα της εκδήλωσης.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες ειδικών σχετικά με την πορεία και τις ευκαιρίες επενδύσεων στον εν λόγω κλάδο, να γνωρίσουν από κοντά νέες τεχνολογίες και εφαρμογές και να δουν τις παρουσιάσεις εταιρειών και επιχειρηματιών που αναζητούν χρηματοδότηση από ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.
Ταυτόχρονα, η εκδήλωση παρέχει μοναδική ευκαιρία σε δυναμικές εταιρείες του κλάδου να συναντήσουν σε κλειστά, προκαθορισμένα ραντεβού άλλες εταιρείες (μικρομεσαίες ή μεγάλες) ή/και υποψήφιους επενδυτές.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου MOBIP το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Πρωτοβουλία Europe INNOVA).
Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, καθώς και για το πρόγραμμα, μπορείτε να ανατρέξετε στη δικτυακή πύλη http://www.e-unlimited.com/mobip, η οποία ανανεώνεται συνεχώς με τις νεότερες πληροφορίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ατλαντίς Συμβουλευτική στο 2310 531000 ή το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στο 2310 403 004. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία MOBIP και τους φορείς διοργάνωσης της εκδήλωσης, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.europe-innova.eu/mobip .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.