Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Υποδοχή ιερού λειψάνου της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στο Κιλκίς

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ, ο ιερός κλήρος και ο ευσεβής λαός του Κιλκίς υποδέχθηκαν τμήμα του ιερού λειψάνου της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. Το ιερόν λείψανον μετέφερε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων του Αγίου Όρους και θα παραμείνει στο Κιλκίς μέχρι την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 13 Μαΐου 2012, προκειμένου να προσκυνήσουν και να ευλογηθούν οι πιστοί από την Αγία Φωτεινή.
Παράκληση για τους μαθητές Την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 7:00 μ. μ. θα γίνει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κιλκίς της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με την ευκαιρία της φιλοξενίας των Ιερών Λειψάνων της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος
και στη συνέχεια
8:00 μ. μ. θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς τον Κύριον Ημών Ιησούν Χριστόν, για την επιτυχία των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων και την πνευματική τους ενίσχυση με την έναρξη των πανελλαδικών αλλά και όλων των μαθητικών εξετάσεων.
Προσκαλούνται όλοι οι μαθητές του Κιλκίς να παραβρεθούν στην Ιερά Παράκληση για τη σωματική και πνευματική τους υγεία και πρόοδο.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου