Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

8ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και το 3ο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας στις Σέρρες

Από την Τετάρτη (30.05.2012) έως και την Κυριακή (03.06.2012) από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών θα διεξαχθούν το 8ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και το 3ο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ε.Α.Κ. Σερρών και στο γήπεδο Ομόνοιας Σερρών. Την Τετάρτη (30.05.2012) και ώρα 21:00΄ στο Ε.Α.Κ. Σερρών θα γίνει η τελετή έναρξης των αγώνων.  Το Σάββατο (02.06.2012) την 18:00΄ στο Ε.Α.Κ. Σερρών θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης και την Κυριακή (03.06.2012) και ώρα 10:00΄ θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν οι βραβεύσεις και η τελετή λήξης των αγώνων. Η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.