Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

“ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σήμερα Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς παρουσιάζει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το έργο “ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με τον Τάκη Χρυσικάκο και το Λουδοβίκο Των Ανωγείων, την Κυριακη 27 Μαϊου 2012 και ώρα 9 το βράδυ.  Μια μουσικοθεατρική παράσταση με διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, “Μοιρολόγι Φώκιας”, “Έρως – Ήρως” και “Άνθος του γιαλού”. Ο Τάκης Χρυσικάκος και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ερμηνεύουν αρμονικά ένα θεματικό σύνολο λόγου και μουσικήςΓια να μπορέσει ένας ηθοποιός να αποδώσει Παπαδιαμάντη δεν φθάνουν η τεχνική, οι φωνητικές ικανότητες και η συναισθηματική φόρτιση. Χρειάζεται πνευματικότητα, ταπείνωση και ταύτιση με το ύφος του συναξαριστή αφηγητή.Και ο Χρυσικάκος την έχει αυτήν την πνευματικότητα, μείγμα λογιοσύνης και ασκητισμού.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συμμετέχει στην παράσταση με τραγούδια και μουσικές, ενώ η παράσταση ολοκληρώνεται με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του.
Για την παράσταση η εφημερίδα ¨ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ¨έγραψε: “Τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές άμα τύχει και δείτε ότι ο Τάκης Χρυσικάκος παίζει κάπου κοντά σας “το άνθος του γιαλού” πηγαίνετε, δεν θα το μετανιώσετε. Λιτά Παπαδιαμαντικός, σε παρασύρει σιγά σιγά στον κόσμο του κυρ Αλέξανδρου, δηλαδή σου ανθρωπεύει την ψυχή.”
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Θεατρική προσαρμογή: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Μάνια Παπαδημητρίου
Μουσική επιμέλεια: Λάμπρος Λιάβας
Φωτισμοί: Δήμος Αβδελιώδης
Πληροφορίες: anthostougialou.blogspot.com
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤ.: 12 € & 10 € (φοιτ. - πολύτεκνοι - άνω των 65)
Προπώληση εισιτηρίων στο: 13855 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου