Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Ο Ειδικός Γραμματέας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, απέστειλε την υπ’ αριθμ. 29882/Γ2/20-03-2012 εγκύκλιο, προκειμένου να ενημερωθούν οι σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e nnovation 2012 Junior). Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων της χώρας ατομικά ή σε ομάδες των δύο (02) ατόμων. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική.
Οι μαθητές καλούνται να γράψουν μια πρόταση (600-1000 λέξεις), στην οποία θα προτείνουν καινοτόμες ιδέες που αφορούν στην επιχειρηματική αξιοποίηση του διαδικτύου και άλλων νέων τεχνολογιών (όπως π.χ. κινητά τηλέφωνα τρίτης γενιάς, έξυπνοι αισθητήρες κλπ.) για νέες υπηρεσίες, έχοντας στο νου τους όχι μόνο την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, τους όρους και τις δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.ennovation.gr ή να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση eltrun@aueb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου