Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Συμπιλίδης... φεύγει, η Ντόρα έρχεται;

Τι συμβαίνει με την υποψηφιότητα του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, στον νομό Κιλκίς
Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, στον νομό Κιλκίς, ο Γιώργος Συμπιλίδης, όπως πληροφορείται η Voria.gr, παρότι η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του κόμματος εθεωρείτο δεδομένη για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ.Συμπιλίδης είναι ο άνθρωπος, που ως βουλευτής της ΝΔ, αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος το 1993, ρίχνοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, για να ακολουθήσει τον Α.Σαμαρά στη νεοσύστατη τότε Πολιτική Άνοιξη. Και για τον λόγο αυτό, για πολλά χρόνια, ήταν το κόκκινο πανί για πολλούς νεοδημακράτες, ιδίως για την οικογένεια Μητσοτάκη και τον κύκλο πολιτικής επιρροής της.
Με την ανάληψη όμως της προεδρίας του κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, όπως είναι εύλογο, οι πολιτικές φιλοδοξίες του Γ.Συμπιλίδη αναπτερώθηκαν, άλλωστε ο ίδιος είχε προαναγγείλει σε εφημερίδα του Κιλκίς, τον Μάιο του 2011, την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Πηγές μάλιστα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα της γαλάζιας πολυκατοικίας, συνδέουν την αποχή Συμπιλίδη από τις προσεχείς εκλογές με την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ ή έστω με ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία των δύο πλευρών, αν βεβαίως η κάλπη υποδείξει τέτοια δυνατότητα.
http://voria.gr

39 σχόλια:

  1. μην ασχολεισαι με τα σκυβαλα γιατι θα σε φανε οι κοτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κόσμος έχει προβλήματα επιβίωσης και κάποιοι νομίζουν ότι είναι το κέντρο της γής !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΗΡ ΣΟΥΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ! ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ 20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΝ ΕΧΕΙ!

      Διαγραφή
  5. μπροστα στον λουπειδη που κατεβαινει με την ντορα και θα σαρωσει ολα ειναι δευτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψηφος εμπιστοσυνης στον λουπειδη τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το παιδι του λαου ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χε....με τι θα κάνει ο Σιμπιλίδης και τι θα κάνει η Ντόρα και οι άλλοι όμοιοί τους. Εδώ ένας ολόκληρος λαός σταυρώνεται και ασχολείστε με όλους αυτούς που μας κάρφωσαν στο σταυρό; Και μόνο που τους θυμάστε ακόμα πολύ τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oΣΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.48 την μιση αληθεια λες διπλα στον γιατρο περασε καλα και ενας λεβεντης απο στρεζοβα μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηρθε η ωρα του Γιαννη Βαλαορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο 11.48 ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟς ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΕΖΟΒΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΖΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΔΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ . ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ...................ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις ανοησίες που βάζετε ρε μάγκες της γνώμης από τη voria τις ψάξετε πολύ; Όσο για τις παπαριές που γράφουν διάφοροι κομπλεξικοί εδώ, να θυμηθούν τους οικογενειακούς διορισμούς του Πασαλίδη και του Φλωρίδη όταν ήταν βουλευτές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΣΤΙ ΚΙΛΚΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο στρεζοβα μερια ποιος ειναι ρε μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΙΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ? ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ(ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ?ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΔΣΚΑΛΟΣ.......ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΤΑΡΗΣ ΝΥΝ ΘΑ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΑΛΑΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ... ΦΩΤΙΕΣ... ΑΡΠΑΧΤΕΣ .... ΠΩΛΗΣΕΙΣ.... ΕΚΒΙΑΜΟΥΣ.... ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ.. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΡΕ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕ ΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΖΕΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. palia eixe honda kai agoraze oikopeda dipla apo thn politia telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τον γιατρό ούτε να τον πλησιάσουν δεν μπορούν σε αξία κάποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ............

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΤΗΤΟΣ (το κόμμα των Αποστράτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ με τα κεφαλαία, πολύξερε αλλά ανορθόγραφε (για μη πω αγράμματε)
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τί άλλο θα δούμε δηλαδή; Πουλάει τον Συμπιλίδη (το δεξί του χέρι) και συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο εσωτερικό αντίπαλό του; Αλλά θα μου πείτε 20 χρόνια κρατούσε αυτή η βεντέτα...

    Κατά τ' άλλα, τί να πει κανείς για τις αεροκωλοτούμπες του Αντωνάκη; Για τις πιρουέτες, τα διπλά φλικ φλακ και τα άλλα καλλιτεχνικά ακροβατικά κόλπα του; (χαχαχα και λίγο είναι).

    Ποιός θα ξεχάσει ποτέ τις (πρόσφατες) απομακρύνσεις και διαγραφές των βολευτών του, όπου το παιζε σκλερός και τώρα 1 μόλις μήνα μετά τους ξαναδέχεται ο χέστης; Και το σπουδαιότερο: για το μνημόνιο που (χοοοπ) καταψήφισε πέρσι ενώ φέτος (χοοοοοπ) υπερψήφισε!!!

    Παλιάτσοι γελοτοποιοί :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. KAΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΣΩΤΗΡΕΣ , ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.
    Μ' ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ !!!!!!
    ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τωρα με τα κερματα στην τσεπη ρωτα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το κιλκις χρονια ηταν πιο μπροστα στο να ξηλωνουν τις πινακιδες των βουλευτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ολοι μαζι να στηριξουμε τον Μιμη Λουπειδη.Ενα παλληκαρι νεο,αφθαρτο,τιμιο,λεβεντικο,φιλοτιμο,καθαρο,γνησιο τεκνο της Κιλκισιωτικης κοινωνιας.Μερα-νυχτα(κυριως νυχτα) φροντιζει ετσι ωστε ολα να λειτουργουν ρολόι στην πολη μας.Παιδι βγαλμενο μεσα απο τα σπλαχνα μας,που μας εχει βγαλει και τα δικα μας σπλαχνα,βεβαιως-βεβαιως!!!!(Υπογραφή η μανουλα του!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11.24 ενα να ξερεις εαν εχει αυτος εχουν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο/Η dimitris άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο Συμπιλίδης... φεύγει, η Ντόρα έρχεται;":

    Χαραλαμπίδη, πόσο ανόητος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τελικά ο Σιμπιλίδης έρχεται και ...οι ψηφοφόροι φεύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τελικά ο Σιμπιλίδης έρχεται και ...οι ψηφοφόροι φεύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χα χα χα. ρε είστε σίγουροι ότι δεν είναι ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ανάμεσά σας;
    Κώστα, πως πάει το ΛΑΟΣ; Μπαίνει στη βουλή; Σε βλέπω σε λίγο παρέα με τον Λαπατίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.