Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας: "Η επανάσταση του 1821, έδειξε τους αγώνες για την απελευθέρωση της Χαλκιδικής από τους Γενίτσαρους των Μεταλλευτικών Πολυεθνικών"

Χθες το βράδυ λοιπόν ζήσαμε την συνέχεια της επανάστασης που ξεκίνησε την 25 Μαρτίου και επίσημα του 2012 στην Χαλκιδική. Μια επανάσταση που πρέπει πλέον να φοβίσει όχι μόνο τους χρυσοθήρες αλλά και το σάπιο πολιτικό σύστημα που κυβερνά την χώρα μας. Το σύστημα αυτό που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι πως θα ξεπουλήσει τα πάντα όπως έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ένα σύστημα που η σαπίλα του και η δυσοσμία του έχει κυριεύσει την χώρα μας από άκρη σε άκρη.
Χθες λοιπόν το βράδυ, φύσηξε ο "Βαρδάρης". Ένας γνωστός άνεμος στους Θεσσαλονικιούς που όποτε φυσάει καθαρίζει την νύμφη του Θερμαϊκού και την κάνει την ομορφότερη πόλη. Φύσηξε και στην περιοχή μας για να ξεβρομίσει από το απόστημα των προηγούμενων δεκαετιών το σάπιο πολιτικό σύστημα που έφθασε την χώρα μας στην κατάσταση που είναι σήμερα και μέρος του συστήματος αποτελεί και ο Χρήστος Πάχτας.
Το μήνυμα λοιπόν σε ΟΛΟΥΣ είναι μήνυμα ισχυρό, πεντακάθαρο που τονίζει προς ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους πως δεν πρόκειται να τους περάσει. Τι και αν στείλανε ατελείωτες διμοιρίες τον ΜΑΤ για να φυγαδεύσουν τους "Ερετούς", κατάλαβαν πως αυτά δεν περνάνε στην περιοχή μας. Δεν περνάνε σε περιοχές όπως της Κερατέας, της Φυλής, της Αλεξανδρούπολης και του Κιλκίς για το μέλλον, γιατί το δίκαιο και η αλήθεια πάντα λάμπει.
Η αλληλεγγύη στον αγώνα μας διατυμπανίζετε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Όλοι μαζί λοιπόν μας προστάζουν, να μην αφήσουμε να καταστραφεί η περιοχή μας και εμείς τους υποσχόμαστε πως δεν θα τους επιτρέψουμε ούτε στα όνειρα τους.
Σας ευχαριστούμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.