Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

4.500 ευρώ τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό χορό της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο επέδειξαν οι Κιλκισιώτες, με αφορμή τον φιλανθρωπικό χορό που διοργάνωσε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργυρούπολης.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πώληση των προσκλήσεων και της λαχειοφόρου αγοράς ανήλθε στις 4.500 ευρώ, εκ των οποίων 2.000 ευρώ θα διατεθούν στα συσσίτια των απόρων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, 1.000 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς και 1.500 ευρώ για την αγορά πρωινού (χυμός και κουλούρι) σε μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης (30 παιδιά στο 3ο Δημοτικό Κιλκίς, 25 παιδιά στο Δημοτικό Κρηστώνης και 7 παιδιά στο δημοτικό Ξηρόβρυσης).


Ο φιλανθρωπικός χορός, στην πραγματοποίηση του οποίου συνέβαλε κυριολεκτικά με τη στήριξή της όλη η τοπική κοινωνία, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» του Κιλκίς, οι ιδιοκτήτες του οποίου διέθεσαν δωρεάν το χώρο τους. Στους παρόντες προσφέρθηκαν πιάτα από χορηγίες (φρούτα, κρασί, αναψυκτικά, ξηροί καρποί, αρτοσκευάσματα κ.α.), ενώ τη βραδιά πλαισίωσαν αφιλοκερδώς και πολλοί μουσικοί, καθώς και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Χέρσου.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρούπολης Κώστας Σιδηρόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Βούλα Ποζίδου, η οποία αφού τόνισε τη σημασία και την αξία τέτοιων πρωτοβουλιών που ως στόχο έχουν την παροχή βοήθειας στους έχοντες ανάγκη, ιδίως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους που συνέδραμαν στον ευγενικό αυτό σκοπό, είτε με τις χορηγίες και δωρεές τους, είτε με την αγορά προσκλήσεων και την προσφορά χρημάτων.
Στον χορό παρέστησαν ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Π. Κολότσιος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Πάκα, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς κ. Κ. Γιαννακούλα Ζιούτα, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Μανουσαρίδης και Χρ. Πιπερίδης, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΚ κ. Ν. Αβραμίδης, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γ. Φραγγίδης, ο πρώην Υπουργός και πολιτευτής Σ. Τσιτουρίδης, οι πολιτευτές Θ. Πασσαλίδης και Δ. Αϊδινίδης, οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Χ. Χαραλαμπίδου, Δ. Νικολαϊδης και Π. Δαμιανίδης, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς για την επιτυχία της εκδήλωσης απευθύνει τις ευχαριστίες της σε όλους τους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων που προσέφερεαν δώρα για τις ανάγκες της λαχειοφόρου αγοράς, σε όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην όλη διοργάνωση, καθώς και στους δεκάδες μικρούς και μεγάλους χορηγούς. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τις επιχειρήσεις ErgoFil-carglass (500 ευρώ), Έπιπλα κήπου “Σίγμα” Κοσμά Σιδηρόπουλου (δώρα αξίας 750 ευρώ), Έπιπλα γραφείου “Σίγμα” Ηλία Σιδηρόπουλου (δώρα αξίας 500 ευρώ) και το Σύλλογο Ποντίων Χέρσου (100 ευρώ).




42 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΡΑΒΟ ..
    ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ....ΜΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo sthn pozidoy mravo re proedrina eskises pali kai ena megalo mravo sthn argiroupoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην ξεχναμε και τους χορηγους!! μπραβο κοσμα και ηλια σιδηρόπουλε!!!μπραβο σε ολους παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΠΟΖΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία διόρθωση παρακαλούμε . Το Δημοτικό Σχολείο με πρόβλημα σίτισης αφορά το Σχολείο της Κρηστώνης. Ευχαριστούμε και παρακαλούμε να διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Βούλα Milfάρα μου. Να σε χαίρεται ο άντρας σου! Πολύ ωραία γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βούλα, Βουλάρα , Βουλίτσα όπως και να σε προσφωνήσουμε ένα έχει σημασία πια….μας απέδειξες ότι αυτό που υποσχέθηκες <<>> το έπραξες με έργα!!! Ξέρω καλά πόσο κουράζεσαι ψυχή και σώμα, αυτό όμως που θαυμάζω σε σένα είναι ότι όταν βλέπεις αποτελέσματα που βοηθούν τους συνανθρώπους σου πάντα λές χαλάλι !!!και από αυτό και μόνο ξεκουράζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mpavo re paidia akomi yparxoyn an8ropi kai poy sto kilkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. boula mou mparvo sou eutuxos pou uparxoun anthropoi san esena na dinoun to paradeigma na paroun mpros kai oi alloi siga siga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ μπραβο και μπραβο. Μια η Ποζιδου στο κιλκις και η Βαρδινογιαννη στην αθηνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ24 Μαρτίου 2012 στις 8:19 μ.μ.

      ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ Κ.ΠΟΖΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΝΗΚΕ .ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ.

      Διαγραφή
  13. TO PIO SHMANTIKO EINAI OTI TA PAIDAKIA STA DHMOTIKA EXOYN XUMO KAI KOYLOYRI OLA TA ALLA EINAI MALAKIES...ARGUROUPOLH ENOMENH PANTAAAAA KAI H POZIDOU APEDEIJE OTI MPOREI KAI PROSFEREI ...AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΓΝΩΜΗ 25 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ. Η ΞΗΡΟΒΡΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,
    ΠΟΛΥ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΞΗΡΟΒΡΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΖΩ ΕΚΕΙ ΔΙΝΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευγε ! Προσυπογράφω τον προηγούμενο αναγνώστη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mpabo thn kopela kai einai kai koykla kai einai kai magkaki apoti akoyo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευγε σε ολους και στους χορηγους.. ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μήπως τελικά όλοι μαζί μπορούμε μηπως λεω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εχεις απολυτο δικιο οντως ολοι μαζι μπορουμε μπραβο στο δημο κιλκις και στην προεδρο μπραβο στην αργυρουπολη και στους χορηγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΕ ΠΟΖΙΔΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια ζωη το ξερει ο μπαλασκας εεεε ΒΑΓΓΕΛΗ
    [ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. to 8ema paidia einai to apotelesma kai ayto metrai ta alla ola einai perita
    MPRABO KAIO APO EMENA
    tora poios fenete kai poios akoygete ta daidakia den to kseroun kai den tous endiaferei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν χρειαζόταν αυτός ο χορός για να μαζευτούν χρήματα ούτως η άλλος οι Έλληνες είναι από την φύση του ς φιλότιμοι άσχετα που κάποιες –ποι εκμεταλλευόμενοι την περίσταση για να φανούν και να δείξουν ότι κάνουν παράλληλα και φιλανθρωπικό έργο. Αφού είναι τόσο φιλεύσπλαχνοι γιατί δεν δίνουν από την τσέπη τους χρήματα που τους περισσεύουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esi poy to kseris megale se pirakse poy den eisoyn esy aytos
      as to ekanes esi mhn kseris mono na diafonis kai na katigoris
      exs ksefig ===εχσ ξεφυγγγγγγ

      Διαγραφή
  27. <> προσωπικός λογιστής αυτών των κάποιων είσαι εξυπνάκια??? ντορή σου που ακόμη και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που περνάμε κοιτας πως να μειώσεις ότι άλλοι με μεγάλο κόπο κ προσπάθεια κατάφεραν!!!!αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Mar 27, 2012 10:35 AM ......ΑΙΣΧΟΣ.......ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ...ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ...ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mpravo Boulara. Ektos apo potakia me ton Mpalaska kaneis kai filantrwpikous xorous gia tin proswpiki sou anadeixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλα ρε καραγκιοζηδες γιατι δεν βλεπετε πιο βαθια το θεμα η αναδειξη εινα το παν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΟΖΙΔΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!! Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΣΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. mazi soy olo to kilkis filinada mhn toys masas zhleuoun.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..
    Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΤΟΠΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .......
    ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑ...... ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ....ΗΜΑΡΤΩΝ
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. giati osa den ftanei h alepoy ta kanei kremastaria ,,,,,,xaxaxa
    giayto asxoloynte giati einai mikra pedakia as toys krini o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΤΟ ΕΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. AFOI SIDIROPOYLOI O 8EOS NA SAS EXEI KALA GEROYS KAI DINATOYS KAI OTI KANETE KAI ESEIS KAI OLOI OI ALOI NA SAS TA DINEI O 8EOS DIPLA TRIPLA KAI POLAPLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα παιδιά αυτά είναι ψυχάρες Μπράβο Κοσμά και Ηλία μπραβο σε όλους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.