Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο iPad «θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα»

Επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζονται, το αμερικανικό δίκτυο CNBC μετέδωσε την Τρίτη ότι τα αποκαλυπτήρια του iPad 3 θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η νέα έκδοση της ταμπλέτας διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυση, υποστηρίζει δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE, προσφέρει τη λειτουργία φωνητικών εντολών Siri και βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή -αν και αυτό «μένει να το δούμε» όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο παρουσιαστής.
Η ανακοίνωση του CNBC βρίσκεται σε συμφωνία με προηγούμενες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες το νέο iPad θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Μαρτίου.
Λίγο αργότερα όμως, ο δημοσιογράφος του The Loop Τζιμ Νταρλάιμπλ, ο οποίος είχε πέσει μέσα σε προαναγγελίες του για προϊόντα της Apple, έγραψε στο Twitter ότι το CNBC κάνει λάθος, και η παρουσίαση του νέου iPad δεν θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.
Γεγονός είναι ότι τα πρώτα δύο μοντέλα της ταμπλέτας, όπως και άλλα προϊόντα της Apple, πρωτοπαρουσιάστηκαν στο Σαν Φρανσίσκο.
Ο ρεπόρτερ του CNBC ξαναβγήκε αργότερα στον αέρα και διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με τις πηγές του, η Νέα Υόρκη, πρωτεύουσα της εκδοτικής βιομηχανίας, θα είναι «βασική τοποθεσία» στα αποκαλυπτήρια του iPad 3.
Όπως υπενθυμίζει το Apple Insider, η Apple παρουσίασε τον Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη το iBooks 2, το iBooks Author και το iTunes U για το iPad.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.