Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τηλεφωνική επικοινωνία Γ.Α.Παπανδρέου - Ζ.Μ.Μπαρόζο

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μπαρόζο, συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωζώνη και την Ελλάδα.
Ειδικότερα, συζήτησαν την ανάγκη να σπάσει ο φαύλος κύκλος ενός αρνητικού κλίματος για τις δυνατότητες της Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη για αύριο συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο και την εκ μέρους του στήριξη σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, που μαζί με τις αλλαγές που προωθεί η χώρα μας στη δημόσια διοίκηση και για την αντιμεώπιση της γραφειοκρατίας, θα συμβάλουν στην προσέλκυση επενδύσεων.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των διαδικασιών για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στη χώρα μας και την απορρόφηση Κοινοτικών κονδυλίων, θέματα με τα οποία ασχολείται η Ομάδα Δράσης που συγκροτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύστερα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.