Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ψήφισμα συμπαράστασης του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς προς τους εργαζομένους του νοσοκομείου Κιλκίς

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς για αναβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης. Αναγνωρίζουμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έχει καταβάλλει και συνεχίζει να καταβάλλει όλο το προσωπικό για να διατηρήσει το ίδρυμα την αξιοπρέπεια του.
Συντασσόμαστε μαζί τους γιατί ο αγώνας τους είναι και αγώνας ΟΛΩΝ. Δωρεάν περίθαλψη ανεξαιρέτως σε όσους την έχουν ανάγκη.
ΝΑΙ στη δωρεάν δημόσια υγεία
ΝΑΙ στη διατήρηση των κλινικών
ΝΑΙ στην αναβάθμιση του Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος ενημερώνει επίσης τα μέλη του για την πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στις 17.30 από την Πύλη του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.