Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Περνώντας έξω από γεμάτες καφετέριες!

ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ....ΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑΣ !!! ΑΡΑΓΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ,ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ????
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!!) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2
Ζωή Παπαδοπούλου, Κιλκίς, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

15 σχόλια:

  1. San oikogeniakh fotografia einai ayth h diamarthria. Giati diamarthreste, eseis toys psyfizate tosa xronia. Se poious ta lete; Afou mazi staurwnate psyfodeltia kai trexate na diorisete to paidi sas sto dhmosio. Ksexasate pws glyfate toys voyleytes gia na perasei kala to paidi sas sto strato; Eseis den eiste poy koynoysate shmaies ston ka8e karagkiozi politiko; Mexri na ginoyme loipon oloi kalyteroi Ellhnes bgalte to skasmo kai kante koypi na fygoyme apo thn kategida. Den sozete thn Ellada 5 grafikoi kai enas melisokomos. Apla gaugizete ston kairo! Dwste sta paidia sas thn paideia na mhn kanoyn ta idia la8h kai isws ayta ftiaksoyn ena kalytero kosmo. Giati eseis prwta ftwxeysate h8ika edw kai polla xronia. Ante mprabo! Aristeroi, deksioi, kentrooi kai malakies. To epipedo sas kai oi epiloges sas eksantlountai se 3 katey8ynseis kai 8elete na ftiaksete kai ton kosmo... Talimpan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to polly to taka taka kanei to paidi ....to ypoloipo to gnwrizeis. kai gia sena ,kai gia aytoys stin kafeteria ta, syllipitiria moy.
      TA prwvlimata lynwntai apo to spiti kai tin kafeteria ,etsi na mathetai kai sta paidia sas.SE ligo tha molynoyn kai to kilkis me ta metalleia kai ...pali kafetereia kai spiti!!!

      Διαγραφή
    2. Me stoixakia tou Stathi Psalti den me pei8eis agonisth mou. H epoxh twn diadilwsewn einai pleon kseperasmenh. Twra se skizoun apo to grafeio tous, me oikonomikous orous, me me8odikothta kai programma. Giati esy soulatsarizes stous adeious dromous me perish aytareskia gia tous 'agones' pou edwses... Anti na kaneis kati ousiastiko pou 8a boh8hsei thn topikh sou koinwnia gaygizeis stis erpistries twn caterpilar twn metalleiwn. Den se xalaei pou to 'Nosokomeio' sou den exei entatikh. Den se eida na ksagripnas eksw apo thn pylh tou mexri na sou feroun paidoxeirourgo. Giati; Giati gia allh mia fora leitourgeis se diatetagmenh yphresia. Kai mou bgaineis kai foto gia na exeis me8ayrio tis aparaithtes diapisteyseis. Na thn kaneis korniza loipon agonistara mou. Egw den trww prologo oute 8a dakrisw me osa les gi' auto kai 8a snomparw to eidos sou mexri na mou do8ei h eykairia na anatrepsw to systhma me ta idia opla pou ayto xrhsimopoiei. An eisai magkas kane to idio anti na fwnazeis sto gamo tou Karagkiozh. Filika, Kostas.

      Διαγραφή
    3. hahahahahahahahahahahaha ti pernis re magga kai ehis teties outopies.... gia pesto kai se emas na halarosoume sto kanape mas opos esi

      Διαγραφή
  2. Για το ποιοι φταίνε που ο κόσμος κάθετε στις καφετέριες αν θέλετε κάνουμε μια συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στον Ανώνυμο 10:20
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !
    Εσύ δεν είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις την ελληνική γλώσσα και γράφεις αγγλιστί και έρχεσαι να σχολιάσεις εμάς; ! Όποιοι κι ήμασταν σήμερα εκεί είχαμε την αξιοπρέπεια και το θάρρος να βγούμε επώνυμα και με τα πρόσωπά μας - όχι να κρυβόμαστε πίσω από τις βρισιές του δήθεν αγανακτισμένου όπως εσύ.
    Αν θέλεις να μάθεις ήμασταν 3-5 άνεργοι, 2 εκπαιδευτικοί, 6-7 συνταξιούχοι, 2-3 απόφοιτοι λυκείου με πρόχειρες δουλειές, 5-6 μαγαζάτορες που με το ζόρι κρατάνε τις δουλειές τους και 5-6 δημόσιοι υπάλληλοι.
    Θα πρέπει να αναλογιστείς τι είδους λογικούς συνειρμούς και ικανότητες απλή λογικής εμφυσείς εσύ στα παιδιά σου και όχι να μας δασκαλεύεις - καναπέ με φραπέ! Ακόμη κι ανήκεις σε αυτούς που αδικήθηκαν από κάποιους ίσως στην φωτογραφία, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εκφέρεις τέτοιο βρίσιμο γιατί και άλλοι σε αυτήν τη φωτογραφία αδικήθηκαν πολλάκις όπως πιθανόν εσύ.
    Λυπάμαι που δημοσιεύω ανώνυμα αλλά δε θα σου κάνω και την χάρη να παρουσιαστώ - δεν το αξίζεις γιατί ζεις στο μικρόκοσμό σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σε αυτούς που συμμετείχαν, αλλά δυστυχώς (και άδικα για τους λιγοστούς συμμετέχοντες)"πληρώνονται" σήμερα παλιές αμαρτίες. Η αλήθεια είναι πικρή, αλλά εδώ και 35 χρόνια κάθε εκδήλωση την "καπέλωνε" η αριστερά. Όπου Πολυτεχνεία, εκδηλώσεις αντίδρασης κτλ αυτοί πρώτοι και μπροστά. Λες και οι υπόλοιποι δεν είχαν δικαίωμα να αντισταθούν. Που να τολμήσεις να βγάλεις Ελληνική σημαία, ή να μιλήσεις για Ελλάδα. Χούντα σε ανέβαζαν, φασίστα σε κατέβαζαν. Τα πρόσωπα της φώτο είναι όλοι γνωστοί, οι περισσότεροι ανένταχτοι και οι υπόλοιποι από όλες τις παρατάξεις. Δυστυχώς "πλήρωσαν" τις παραπάνω παλιές αμαρτίες. Καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΙΛΚΙΣΤΑΝΑΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημέρα σας θα ήθελα να σας ενημρώσω ότι οι καφετέριες ήταν γεμάτες γιατί δεν ενημρώθηκε σωστά ο κόσμος δεν είναι ενημε΄ρωση ούτε το facebook ούτε από στόμα σε στόμα αν θέλετε λοιπόν να γίνονται μαζικές και με αποτέλεσμα στην πόλη οπόυ κοιμάται οργανώστε το σωστά .Μην κατηγορείται κανέναν απλά οργανωθείτε !!!!!από το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!! ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ!!! Η ΑΠΟΡΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,Κ.Α ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ???

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε 1:06. Εδω ο κοσμος καιγεται μνημονια ψηφιζονται και αυτοι καφετερια! Ο καθενας που λεει το μακρυ και το κοντο του χρησιμοτερο θα ηταν να δρασει, να συμμετεχει, να φερει καποιον μαζι του. Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε!Τζαμπα μαγκια απο τον καναπε την κανει κι ο καθενας!Εγω προσωπικα αναλαμβανω την ευθυνη που μου αναλογει και αντιστεκομαι! Σιγουρα για την καταντια των νεων την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει η γενια των γονιων τους.Αρα εμεις οι μεγαλυτεροι πρεπει να δωσουμε το παραδειγμα! Ειδατε να το δινουν πολλοι γονεις για να ακολουθησουν και τα παιδια;

      Διαγραφή
  7. ναι είμαστε λίγοι και θα συνεχίσουμε, ώσπου να χαρακτηριστούν όλες οι αποφάσεις τους παράνομες. Δεν είχαν ούτε την πλειοψηφία των εκλογών του 2009, μετά απ' όλες αυτές τις παραιτήσεις και τις διαγραφές, για να έχει νομική υπόσταση η βουλή, ώστε να αποφασίζει νόμιμα. Όσο για αυτούς που θα τους πολεμήσουν με τα ''ίδια τους τα όπλα'' ή ''από τα μέσα'', τους ξέρουμε καλά, οι περισσότερα είναι τέτοιοι από αυτούς που μας κυβερνάνε, όλοι έτσι έλεγαν, μας κανένας τους δεν έμεινε στο δρόμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπαίνω καν στον πειρασμό να απαντήσω σε κανέναν απ τους παραπάνω.
    Είμουν εκεί για να τιμήσω τον εαυτό μου και τους αγώνες μου, για να μη μπορεί κανεις να μου προσάψει τη μομφή της απούσας από τους αγώνες και κυρίως γιατί δεν μπορούσα ναείμαι πουθενά αλλου απο τους καθημερινούς αγώνες. Είμουν εκεί γιατί είαι δασκάλα και δεν δικαιούμαι να φυγοπονώ, ούτε απο τη δουλιά ούτε από τους αγώνες, γιατί πρέπει να είμαι παράδειγμα για τις μαθήτριες μου, τις πρώην και ελπίζω και τις επόμενες.
    Είμουν εκεί γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν, να διαχειριστεί την τύχη μου και γιατί σέβομαι το δικαίωμα στην άγνοια όλων των συμπολιτών μου. ένα δικαίωμα που εγώ δεν έχω, γιατί ξέρω αυτό που δεν γνωρίζουν οι "άλλοι" που βολεύονται να κρύβονται πίσω μου, να κάθονται στο σπίτι τους και να ελέγχονται από την tv, να είναι στην καφετέρια και να χλευάζουν τους διαδηλωτές.
    είμουν εκεί γιατί διάβασα το κάλεσμα στις τοπικές εφημερίδες και δεν περίμενα να μου τηλεφωνήσουν και να με καλέσουν, γιατί δεν προσκίνησα κανέναν για να βρώ δουλιά (στο δημόσιο εργάζομαι και είμαι από τους πρώτους απολυμένους απ αυτό, παρ ότι η υπηρεσία μου δεν χρηματοδοτείται από το Δημόσιο).
    Είμουν εκεί, γιατί είμαι η κόρη του Γιάγκου και της Κάλλης, μεγάλωσα σ ένα σπίτι που δεν είχαμε πολλά υλικά αλλά περίσευε η αγάπη και το γέλιο, που μας μάθανε να βουλόμαστε κι όχι να βολευόμαστε, που θεωρούμε ότι όταν κάτι δεν μας αρέσει, έχουμε υποχρέωση να το αλλάζουμε και να βγαίνουμε μπροστά, γιατί και να θέλω να είμαι αλλοιώς δεν μπορώ.Γιατί μ έχουν πουλήσει πολλές φορες στη ζωή μου άνθρωποι που σκέφτονται όπως η πλειοψηφία των συμπολιτών μου , αλλά εγώ έχω κρατήσει μιά κουβέντα που λέει η 82χρονή μάνα μου. " αμον εσέν κι είνουμαι, αμον εμέν θα εφτάγω σε".
    κι επειδή το "ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ' την επόμενη φορά, ας είμαστε όλοι εκεί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις συνεδρίες ψυχανάλυσης. Όλες παρθένες στην πολιτική σκηνή, αδικημένοι και αντιστασιακοί. Ή υποκριτές πρέπει να είστε οι σχιζοφρενείς. Εσείς δεν είσασταν που τους ψηφίζατε τόσα χρόνια; Εσείς δεν φοροδιαφεύγατε τόσα χρόνια; Άλλαξε κάτι; Αφού και πάλι τα ίδια θα κάνετε. Η μόνη ελπίδα της νέας γενιάς είναι να ψοφίσουν όσοι είναι από 40 και πάνω. Όλη η γενιά που είχε εξουσία μετά την μεταπολίτευση. Να πάτε στον αγύριστο ρεμάλια υποκριτές! Τα κάνατε όλα σαν τα μούτρα σας!

      Διαγραφή
  9. "ΑΡΑΓΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ,ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ???? "
    Δεν κατάλαβα κυρία Παπαδοπούλου.Θα πρέπει να σας δώσουμε αναφορά για το αν έχουμε λύσει το πρόβλημα της ζωής μας?? Και ποιά είστε εσείς για να σας το πούμε??Συμμετέχω στις προσπάθειες όπως και όσο μπορώ.Αλλά δεν θα λογοδοτώ και στον κάθε τυχάρπαστο γιατί δεν ήρθα στην διαμαρτυρία της Κυριακής.Διαμαρτυρία με απουσιολόγιο πρώτη φορά βλέπω.Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.