Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ψήφισμα Πολιτών του ν. Κιλκίς για το μνημόνιο

Το ψήφισμα στάλθηκε στους βουλευτές του Κιλκίς μετά την συγκέντρωση πολιτών στην Πλατεία Ειρήνης. "Εμείς, οι πολίτες του Κιλκίς που μαζευτήκαμε σήμερα, 12 Φεβρουαρίου 2012 στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, διατρανώνουμε την αγανάκτησή μας για την απόφαση της Κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το δεύτερο μνημόνιο και την κατάπτυστη, κατοχική δανειακή σύμβαση.

Καθιστούμε υπεύθυνους όσους με την ψήφο τους συμβάλλουν στην νομιμοποίηση της παράδοσης της κυριαρχίας της χώρας στα ξένα συμφέροντα, στους τραπεζίτες και στους πολιτικούς τους προϊστάμενους. 

Απαιτούμε από τους εκλεγμένους από το λαό πολιτικούς εκπροσώπους του νομού μας να καταψηφίσουν τα μέτρα και τη δανειακή σύμβαση προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της.
Σε αντίθετη περίπτωση η θέση τους θα είναι καταδικαστέα στη συνείδηση του Κιλκισιώτικου λαού για πάντα, θα αντιμετωπίσουν την οργή των πολιτών και θα τους βρουν απέναντί τους στις επερχόμενες εκλογές."
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.