Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«Έφυγε» η Γουίτνεϊ Χιούστον σε ηλικία 48 ετών

Tην τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 48 χρόνων η τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον.
Την είδηση του θανάτου της μετέδωσε αρχικά το CNN, για να επιβεβαιώσει λίγο αργότερα η στενή συνεργάτιδα και εκπρόσωπός της, Κριστίν Φόστερ.
«Δυστυχώς είναι αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά.Λεπτομέρειες για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της δεν έχουν έχουν γίνει γνωστές. Το μόνο που ανακοινώθηκε είναι πως βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες.
Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν το θάνατό στη 01.55 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.
«Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια», δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.
Η Χιούστον, η οποία αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά, πέθανε την παραμονή της απονομής των βραβείων Grammy, όπου θα εμφανιζόταν. Λέγεται επίσης ότι θα εμφανιζόταν σε ένα πάρτι - προεόρτιο της τελετής απονομής των γνωστότερων και σημαντικότερων για την ποπ μουσική βραβείων.
Πνευματική της μητέρα ήταν η σπουδαία και διάσημη Αρέθα Φράνκλιν, ενώ φυσική της μητέρα, η τραγουδίστρια των γκόσπελ και των μπλουζ, Σίσυ Γουόργουικ και μία από τις ξαδέλφες της η γνωστή ηθοποιός, Ντιόν Γουόργουικ.
Γεννημένη στις 9 Αυγούστου του 1963 στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, η Γουίτνει Ελίζαμπεθ Χιούστον άρχισε την πορεία της στη βιομηχανία του θεάματος ως μοντέλο.
Γρήγορα μεταπήδησε στη μουσική βιομηχανία κατακτώντας κοινό, βραβεία (είκοσι έξι συνολικά, σύμφωνα τουλάχιστον με τον έγκυρο διαδικτυακό τόπο imdb), φήμη και δισεκατομμύρια.
Οι πρωτιές πολλές και ανάμεσα τους η κατάκτηση του Νο 1 στο billboard charts, με το «Whitney» το 1987, που ήταν και το πρώτο γυναικείο άλμπουμ που σκαρφάλωσε σε αυτή τη θέση με το που κυκλοφόρησε.Η κυρία του «I wanna dance with somebody» και του «I will always love you» πρωταγωνίστησε και σε ταινίες..
Γνωστότερη ταινία της «Ο σωματοφύλακας» με τον Κέβιν Κόστνερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.