Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Από τον Οκτώβριο στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ, «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΩΕ» με φιλανθρωπικό σκοπό

Στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ανεβαίνει τον Οκτώβριο η θεατρική παράσταση «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΩΕ» της Ξένιας Καλογεροπούλου - Θωμά Μοσχόπουλου. Από τους πρωτεργάτες του παιδικού θεάτρου με πολυετή δράση και μεγάλες επιτυχίες η κυρία Ξένια Καλογεροπούλου πραγματεύεται το θεσμό της οικογένειας μέσα από μια παράσταση με ηθικά διδάγματα. Η μαγεία του θεάτρου φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Γεράρδουκαι επενδύεται με τις μουσικές του Νίκου Κυπουργού.
Επειδή όμως το μέλλον της ανθρωπότητας , τα παιδιά δεν απαλλάσσονται από τα δεινά της, πέρα από τα διδάγματα του έργου η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ φροντίζει και για την παραμυθία των μη ευνοημένων. Μέρος των εσόδων θα παραχωρηθεί στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), ένας φορέας αποκατάστασης με παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα και ιστορία 70 και πλέον χρόνων που υποστηρίζει την ανάπτυξη των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. 

Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ
Παραστάσεις για το κοινό κάθε Κυριακή πρωί
Τ. 2310 262.051

Καθημερινές για σχολεία
Τ. 2310 25.03.03

ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Δονσούζη Σεβαστή
Κλωντήρας Νικόλας
Λιάσιος Γιώργος
Μαλακόζη Ανδρονίκη
Σιδερίδης Τριαντάφυλλος
Σπαθοπούλου Μαρία
Τσιούκας Αλέξανδρος
Χαριτίδου Αναστασία

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Kώστας Γεράρδος (σκηνοθεσία)
Νίκος Κυπουργός (μουσική)
Κατερίνα Παπαγεωργίου (σκηνογραφία - ενδυματολογία)
Πέπη Κέη (βοηθός σκηνοθέτη)
Κώστας Πασχαλίδης - Τάσος Κελεμίδης (κατασκευή σκηνικών)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.