Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Γκουντενούδη με προέδρους τοπικών Συμβουλίων πρώην δήμου Ευρωπού

Με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων των οικισμών του πρώην δήμου Ευρωπού συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ευρωπό την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου όπου συμμετείχαν οι πρόεδροι Ευρωπού κ. Αθ. Λάμπρου, Αγ. Πέτρου κ. Θ. Γραμματικός, Τούμπας κ. Κ. Αφεντούλης και Μεσιάς κ. Απ. Μέρμυγκας. Ο Αντιπεριφερειάρχης στην αρχή της σύσκεψης προέβη σε μια σύντομη περιγραφή του ισχύοντος πλαισίου μέσα στο οποίο καλούνται να κινηθούν όλοι οι φορείς του νομού με πρώτο γνώμονα βέβαια τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ο κ. Γκουντενούδης ζήτησε συντονισμένη δράση των Τοπικών Φορέων με στόχους οι οποίοι να αναφέρονται στα γενικότερα ενδιαφέροντα και τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής.
Στις τοποθετήσεις των προέδρων κυριάρχησαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη οργάνωση και διευκόλυνση της αγροτικής παραγωγής αφού η περιοχή του π. δήμου Ευρωπού χαρακτηρίζεται ως μια από τις πλέον δυναμικές του νομού. Οι πρόεδροι ζήτησαν τόσο την άμεση διενέργεια και ταχεία διεκπεραίωση των αναδασμών όσο και την καλύτερη οδική πρόσβαση στις περιοχές που ήδη έχει ολοκληρωθεί ο αναδασμός.
Ζητήθηκε επίσης ο καθαρισμός των αποστραγγιστικών καναλιών όπως και η λύση στο θέμα με τους τίτλους ιδιοκτησίας των χωραφιών. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε επίσης για την περαιτέρω αναβάθμιση της επισκεψιμότητας του Αρχαιολογικού χώρου της Ευρωπού με την απαιτούμενη στελέχωση.
Ο κ. Γκουντενούδης υποσχέθηκε κάθε δυνατή αρωγή από τις Υπηρεσίες και τα τεχνικά μέσα που διαθέτει η Περιφερειακή Ενότητα. Συμφωνήθηκε η συνέχιση των επαφών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.