Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κλήρωση 25 εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη

Κλήρωση 25 κατοικιών που κατασκευάζει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας στην Αξιούπολη του Νομού Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, παρουσία της Προέδρου του ΟΕΚ κυρίας Γωγώς Κωτίδου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δημαρχείου Αξιούπολης.
Οι κατοικίες που θα κληρωθούν βρίσκονται στο νέο οικισμό «Αξιούπολη ΙΙ» που ανεγείρεται σε οικόπεδο 3,5 περίπου στρεμμάτων και περιλαμβάνουν δύο, τρία και τέσσερα δωμάτια καθώς και 26 θέσεις στάθμευσης.
Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, ως κύριος φορέας άσκησης στεγαστικής πολιτικής, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει, ως αποτέλεσμα των αλλαγών που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης δανείων και επιδοτήσεων, συνεχίζει το τεχνικό του έργο, υλοποιώντας το όνειρο των δικαιούχων του και εκπληρώνοντας το σκοπό του.
Ο οικισμός προστίθενται στις χιλιάδες κατοικίες που διαχρονικά, κατασκεύασε ο ΟΕΚ και επιβεβαιώνουν τη θέλησή μας να στηρίξουμε τον ιδιαίτερης σημασίας ρόλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.