Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μετά τον Οκτώβριο 2012 το φυσικό αέριο στο Κιλκίς

Με έγγραφο της από 10-11-2011 η “Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.” απάντησε στην επιστολή (27-10-2011) του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρήστου Γκουντενούδη.
Η επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη αφορούσε στην επέκταση του Δικτύου του Φυσικού Αερίου τόσο στην πόλη του Κιλκίς όσο και προς την περιοχή της Παιονίας.
Σας επισυνάπτουμε το κείμενο της απαντητικής επιστολής της ΔΕΠΑ Α.Ε.:
“Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας, αναφορικά με την επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:
Η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς είναι ενταγμένη στην ΕΠΑ κεντρικής Μακεδονίας, η ίδρυση της οποίας προβλέπεται από τους Νόμους 2364/1995 και 3428/2005.
Η ΕΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας θα ιδρυθεί μετά από διεθνή διαγωνισμό εξεύρεσης ιδιώτη επενδυτή για την διάθεση του 35% (κατ’ ελάχιστον) του μετοχικού της κεφαλαίου και την ανάθεση σε αυτόν της διοίκησης της εταιρίας. Σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα η ίδρυση προβλέπεται εντός του Οκτωβρίου 2012.
Η ΕΠΑ θα αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών διανομής αερίου και την πώληση φυσικού αερίου στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεπώς και στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.
Μέχρι σήμερα η ΔΕΠΑ στην περιοχή της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς έχει κατασκευάσει δίκτυο διανομής μήκους 75χλμ. και κατά την τριετία 2013-15 προβλέπεται η κατασκευή 36 χλμ. δικτύου επιπλέον.
Επισημαίνεται ότι η τροφοδοσία του νοσοκομείου Κιλκίς θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της ΕΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας καθώς για τη σύνδεσή του έχουν ήδη κατασκευασθεί 12 χλμ. Δικτύου.
Η αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΠΑ είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.”

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι στην αυτοδιοίκση θυμούνται αργά κάποια προβλήματα (δείτε http://www.enopka.gr/2011/09/fw.html ). Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.