Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σύμβαση Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Δήμου Παιονίας για την καθαριότητα του τελωνείου Ευζώνων

Προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος και ο δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας με αντικείμενο την καθαριότητα του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων.
Ο ετήσιος προϋπολογισμός υλοποίησης του έργου ανέρχεται στο ποσό των ενενήντα εννέα χιλιάδων (99.000) ευρώ που θα καταβάλλεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης στο Δήμο Παιονίας σύμφωνα με την πρόοδο υλοποίησης του έργου.
Για φέτος από την υπογραφή της σύμβασης και έως το τέλος του 2011 το ποσό που θα καταβληθεί στο Δήμο Παιονίας είναι 24.500 ευρώ.
Πιο αναλυτικά, το αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης είναι η καθαριότητα των έξι οικίσκων που στεγάζονται η αστυνομία και η διεύθυνση τελωνείου, η καθαριότητα των εξωτερικών χώρων της εισόδου της χώρας, η καθαριότητα των υπαίθριων χώρων του parking, των στεγάστρων της αστυνομίας και της διεύθυνσης του τελωνείου καθώς και η αποκομιδή των απορριμμάτων του συνοριακού σταθμού Ευζώνων.
Με την υλοποίηση του έργου της προγραμματικής σύμβασης θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά) λόγω της αποτελεσματικότερης καθαριότητας του συνοριακού σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.