Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Έναρξη λειτουργίας της Σχολής Γονέων της ΚΔΕΚ

Με παλιούς αλλά και νέους μαθητές ξεκίνησε τη λειτουργία της η Σχολή Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ), που υλοποιείται με τη συνεργασία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Η Σχολή, που δημιουργήθηκε πέρσι, άνοιξε και πάλι τις πόρτες της για το κοινό του Κιλκίς την περασμένη Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με τον καθιερωμένο αγιασμό.


Στους συμμετέχοντες ευχήθηκαν “καλή σχολική χρονιά” τόσο ο Πρόεδρος της ΚΔΕΚ κ. Νίκος Αβραμίδης, όσο και η επιστημονική υπεύθυνη της Σχολής κ. Έλλη Φρεγγίδου, Ψυχολόγος M.Sc.

Οι συναντήσεις των γονέων θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα λαμβάνουν χώρα μια φορά την εβδομάδα. Οι μαθητές της Σχολής θα χωριστούν σε δύο τμήματα, παλιών και νέων. Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα για τους παλιούς και κάθε Τρίτη για τους νέους από τις 5:30 έως τις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας) στο Κιλκίς.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 23413 52171 και 6946 081649.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.