Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Με 5 αθλητές ο ΓΑΣΚ, στον κλασικό Μαραθώνιο

Στον 29ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, θα λάβουν μέρος οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαρίδης, Στέλιος Δελόγλου, Λαζαρος Σιδηρόπουλος και Φίλιππος Μισαηλίδης.
Ο πέντε αθλητές συνεχίζουν με επιτυχία την προετοιμασία τους για τον εξαιρετικά δύσκολο αυτό αγώνα και αισιοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση τέτοια που θα ικανοποιεί τους στόχους τους.


Για τον πρωταθλητή Γιάννη Παπαδόπουλο ο στόχος είναι να βελτιώσει την ατομική του επίδοση αλλά και να καταφέρει να τερματίσει μέσα στην πρώτη οκτάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ώστε να κερδίσει μια θέση στην εθνική μας ομάδα . Στόχος που φαντάζει εφικτός , αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, αφού με το 2.34'54'' που έχει στα πόδια του, αλλά και τις σπουδαίες εμφανίσεις του στον ημιμαραθώνιο του Άκτιου και στο γύρο των Σπετσών συμπεριλαμβάνεται μέσα στους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους .
Για τους Δελόγλου και Σαρίδη που είναι αρκετά έμπειροι , πρώτος στόχος είναι κύρια ο τερματισμός αλλά και η βελτίωση των επιδόσεών τους που κυμαίνονται γύρω στις 3 ώρες 30' – 40', τα ίδια ισχύουν και για τον Λάζαρο Σιδηρόπουλο που έχει ήδη στο ενεργητικό του έναν τερματισμό.
Την πρώτη του εμπειρία από αγώνα μαραθωνίου δρόμου θα πάρει και ο προπονητής στίβου του ΓΑΣΚ Φίλιππος Μισαηλίδης ο οποίος φιλοδοξεί να τερματίσει σε χρόνο κάτω από τέσσερις ώρες.
Στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού της Αθήνας θα δώσει το παρόν για πρώτη φορά και η πρωταθλήτρια του βάδην του ΓΑΣ Κιλκίς Ευρυδίκη Ασημακίδου , η οποία με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει σε αγώνες αποστάσεων , θα αγωνιστεί στον λαϊκό δρόμο των 10.000 μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.