Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Αύξηση μέχρι 600% σε φόρο!

Με αυξήσεις Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών μέχρι 600% θα επιβαρυνθούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, λόγω της μείωσης κατά 3.000 ευρώ του αφορολόγητου ορίου. Παράλληλα, οι εν λόγω φόροι, που θα παρακρατούνται από τις αποδοχές των μισθωτών ηλικίας άνω των 30 ετών και των συνταξιούχων ηλικίας μέχρι 65 ετών, αναμένεται πάλι να αυξηθούν σημαντικά τους προσεχείς μήνες.
Το Υπουργείο Οικονομικών θα εκδώσει αναλυτική εγκύκλιο εντός των επομένων εβδομάδων, με τον νέο τρόπο υπολογισμού του ΦΜΥ. Σύμφωνα μ` αυτόν, το βασικό αφορολόγητο όριο εισοδήματος θα είναι μειωμένο από τα 8.000 στα 5.000 ευρώ, ενώ το τμήμα του εισοδήματος από τα 5.000 έως τα 8.000 ευρώ θα επιβαρύνεται με φόρο 10%.
Άντε, σε καλή μεριά κι αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.