Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο Πάγκαλος ζητά από φοιτητή 1 εκατ. ευρώ!

Άλλη μια υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Θ. Πάγκαλο προκαλεί αίσθηση. Ο ...αστείρευτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με αγωγή σε βάρος 26χρονου φοιτητή απαιτεί απ` αυτόν 1.000.000 ευρώ! Η ιστορία σχετίζεται με τις περσινές δημοτικές εκλογές, όταν ο 26χρονος φοιτητής και η σύζυγος του κ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, είχαν θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο Σαρωνικού (χωρίς να εκλεγούν). Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο φοιτητής Ευάγγελος Μυτιληναίος δημοσίευσε ένα άρθρο, στο οποίο «δείχνοντας» τον κ. Πάγκαλο και τη σύζυγό του ανέφερε: "Κάποιοι λιγουρεύονται να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών (...) με το να τις κλείσουν, ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά ξενοδοχειάρες με τις δικές τους παραλίες". Ο κ. Πάγκαλος, στην αγωγή του εναντίον του φοιτητή καταθέτει ότι "ουδέποτε σκέφθηκα αλλά ούτε και επεδίωξα να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου, τόσο στην ιδιωτική μου ζωή όσο και στην Πολιτική, τον Ελληνικό λαό δίνοντας αφορμή για σχόλια και κριτική".
Όχι, το "μαζί τα φάγαμε" και το "κοπρίτες" δεν είναι πρόκληση!

1 σχόλιο:

  1. Είχα πια σιχαθεί αυτήν την απύθμενη αλαζονεία αυτού του παχύδερμου υποκειμένου και είπα να μην ασχοληθώ άλλο. Ομως με αυτήν του την πράξη τα πράγματα αλλάζουν και θα κάνω μερικές επισημάνσεις.
    Ο τύπος αυτός, εδώ και δεκαετίες, απο την μία όταν ήταν εκτός κυβέρνησης παρίστανε τον προστάτη των αδικημένων, παίζοντας στα κανάλια(που ψοφάνε για τέτοιους προς δόξαν των καταραμένων αριθμών τηλεθέασης) αυτό το ρόλο σαν πολιτική καρικατούρα, είτε το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε είτε όχι και απειλούσε θεούς και δαίμονες. Απο την άλλη πάλι, σαν άλλη σαλαμάνδρα μεταλλασόταν ολοκληρωτικά, όταν τον έχρηζαν υπουργό και ανακάλυπτε συμφέροντα, συντεχνίες, υποκινούμενους απο σκοτεινούς κύκλους και κόμματα(περίπτωση Τσίπρα),ειρωνευόμενος και χλευάζοντας σχεδόν τους πάντες. Εν τέλει μιά ατελείωτη κυκλοθυμική συμπεριφορά, δίχως ίχνος σεβασμού προς κανένα και που τυγχάνει τώρα να είναι αντιπρόεδρος μιάς κυβέρνησης, που ευθύνεται κατα 50% τουλάχιστον για την χρεοκοπία της χώρας σε οικονοιμικό, πολιτικό και ηθικό επίπεδο. Με ποιό διαολοδικαίωμα βγαίνει τώρα και κάνει αγωγή 1 εκ. ευρώ; Και σε ποιόν παρακαλώ; Σε έναν 26χρονο φοιτητή υποψήφιο σε δημοτικές εκλογές, που τόλμησε να υπαινιχθεί κάτι για την πολιτική που θα ακολούθούσε γυναίκα του Πάγκαλου, που ήταν προεκλογικός του αντίπαλος.
    Σιγά τα ωά!
    Αυτό το υποκείμενο λοιπόν είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την χώρα, ΑΧΡΗΣΤΟΣ πέρα για πέρα, και χρήζει τον χλευασμό, και την περιφρόνηση, και αφού αυτός στοχοποιεί τους πολίτες αυτής της χώρας, είναι καιρός και εμείς να τον στοχοποιήσουμε με κάθε τρόπο, κάνοντάς τον ρεζίλι των σκυλιών σε κάθε μας ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.