Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση για φθηνή βενζίνη μέσω sms

Ενημέρωση καταναλωτών για τις τιμές της βενζίνης, μέσω sms; Στην Περιφερειακή Ενότητα (νομό) Θεσσαλονίκης ήδη το εφαρμόζουν. Ο ενδιαφερόμενος πληκτρολογεί στο κινητό του 54151 και αμέσως λαμβάνει μήνυμα με τα τα τρία φθηνότερα βενζινάδικα της περιοχής του. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
Μήπως, λοιπόν, θα `πρεπε να εφαρμοστεί το σύστημα κι εδώ σε μας, κ. Γκουντενούδη; Γιατί, καλές μεν οι ανακοινώσεις συμπαράστασης σε δοκιμαζόμενους πολίτες, καλυτερότερες δε οι συγκεκριμένες ενέργειες που βοηθούν στην πράξη.
Παρεμπιπτόντως: Όταν ο Σ. Τσιτουρίδης κάνει λόγο για "πρώην νομό", τυπικά έχει δίκαιο. Καθότι οι νομοί ονομάζονται πλέον επισήμως "περιφερειακές ενότητες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.