Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Επικράτησε ο Σίμος Δανιηλίδης

Ο Σίμος Δανιηλίδης, ο υποψήφιος που στήριξε το ΠΑΣΟΚ για πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας (ΚΕΔ), επικράτησε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα στον νεοσύστατο φορέα που αντικαθιστά τις πρώην ΤΕΔΚ. Σε σύνολο 200 ψηφισάντων, η παράταξη "Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας" πήρε 104 ψήφους και εξασφάλισε 13 από τις 25 έδρες, έναντι 87 ψήφων και 11 εδρών, που πήρε η παράταξη «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση», με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου, που είχε την υποστήριξη της ΝΔ. Εξ` άλλου, η «Λαϊκή Συσπείρωση», που υποστηρίχτηκε από το ΚΚΕ, πήρε 8 ψήφους και κέρδισε 1 έδρα, ενώ μία ψήφο πήρε ο αυτόνομος υποψήφιος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.
Επίσης, για το συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου, η «Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας», εξέλεξε 16 αντιπροσώπους, η «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» 13 και η «Λαϊκή Συσπείρωση έναν.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο κ. Δανιηλίδης δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για να κερδίσει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας το χαμένο έδαφος και αν χρειαστεί δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με το κεντρικό κράτος. Σε δηλώσεις του, ο κ. Δανιηλίδης δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για να κερδίσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το χαμένο έδαφος και αν χρειαστεί δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με το κεντρικό κράτος. Ωστόσο, ο κ. Κυρίζογλου τόνισε ότι θα προσφύγει στο δικαστήριο για τη νομιμότητα και το κύρος των εκλογών ενώ άφησε αιχμές εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.