Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτοφανής ληστεία στο Κιλκίς με λεία 300 χιλ. ευρώ!

Ένοπλη ληστεία που σόκαρε την αγορά της πόλης του Κιλκίς σημειώθηκε χθες (Δευτέρα) το πρωί, με λεία το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου (δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση απ` την Αστυνομία). Θύμα της ληστείας έπεσαν τα γραφεία εταιρίας σεκιούριτι, όπου φυλλάσονταν τα χρήματα από τα σούπερ-μάρκετ της LIDL σε Χαλκιδική, τα οποία είχε στην κατοχή της η εταιρία, προκειμένου να τα μεταφέρει στον τόπο προορισμού τους.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 8.30 περίπου το πρωί της Δευτέρας, όταν δυό μασκοφόροι μπήκαν οπλισμένοι στα γραφεία της εταιρίας και απειλώντας τις δυο εργαζόμενες εκείνη την ώρα, αφαίρεσαν τα λεφτά απ` το χρηματοκιβώτιο και αποχώρησαν, χωρίς οι κάμερες ασφαλείας να καταγράψουν το συμβάν, επειδή λειτουργούσαν μεν, αλλά δεν κατέγραφαν. Κάτι, όμως, που έκαναν κάμερες που εποπτεύουν τον εξωτερικό χώρο άλλης επιχείρησης, η οποία στεγάζεται στην ίδια οικοδομή. Με το υλικό αυτό, καθώς και με την άρση του απορρήτου κινητών τηλεφώνων, ελπίζει η Αστυνομία ότι θα φτάσει στους δράστες της πρωτοφανούς για το Κιλκίς αυτής ληστείας.

4 σχόλια:

  1. Όλα πολύ εύκολα και οι κάμερες...σβηστές.
    Νιάου, νιάου... Τί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εύχομαι μόνο να μη σας τύχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ξερουμε οτι θα τουσ τσακοσεται τουσ αλητεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ορματε ρε πεδια λιγα ακομα ειναι τα ψομια τουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.