Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Τ. Τερζίδης εκλέχτηκε στο ΔΣ της ΠΕΔ.

Στο πρώτο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας εκλέχτηκε κι ένας εκπρόσωπος του νομού μας. Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Κιλκίς, Τάκη Τερζίδη, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 13 συμβούλων που εξέλεξε η νικήτρια παράταξη μ` επικεφαλή την δήμαρχο Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη
Πρόκειται, ασφαλώς, για σημαντική εκλογική επιτυχία του κ. Τερζίδη, στον οποίο μαζί με τα συγχαρητήριά μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ "ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΥ" ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Κιλκίς απέκτησε αποχετευτικό και βιολογικό καθαρισμό το 2002 και το 2006 θέλαμε και θάλασσα...τι κρίμα που δεν την έφερε ο Τερζίδης την Θάλασσα, θα είχαμε και πολλούς τουρίστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.