Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Με τους δικούς μας Infidelity ανοίγουν οι James!

Την πολυαναμενόμενη συναυλία των JAMES στην Θεσσαλονίκη θα ανοίξει το γνωστό συγκρότημα από το Κιλκίς "INFIDELITY" την ερχόμενη Τρίτη 4 Οκτωβριου στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ (γήπεδο μπάσκετ Ηρακλή). Οι "INFIDELITY" που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μια από τις καλύτερες alternative/indie εγχώριες μπάντες, κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν ανάμεσα από 100 συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα. Την επιλογή για το opening act της συναυλίας την έκαναν οι ίδιοι οι JAMES. Πρόκειται σαφώς για μια πολύ σημαντική επιτυχία, που έρχεται να επιβεβαιώσει την σκληρή δουλειά αλλά και τη δυναμική που αποκτά το πενταμελές τοπικό συγκρότημα. Μπράβο παιδιά!
Οι Infidelity θα ανέβουν στην σκηνή στις 21.00 και οι James στις 22.00, ενώ οι πόρτες του Ιβανώφειου θα ανοίξουν στις 19.00.

1 σχόλιο:

  1. Οτιδήποτε δημιουργικό παράγει αυτός ο επαρχιακός τόπος είναι δυό φορές ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο. Η δημιουργία και μάλιστα η καλλιτεχνική, είναι πολύ δύσκολη όταν ζεί κανείς στην περιφέρεια, απ'ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα, γιατί εκεί οι προσλαμβάνουσες είναι πολλαπλές και επομένως η έμπνευση για δημιουργία έρχεται πιό εύκολα. Στην περίπτωση μάλιστα μιάς αναγνώρησης σε πανελλαδικό επίπεδο, λαμβάνει διαστάσεις τέτοιες, που μας κάνουν υπερήφανους γι'αυτά τα παιδιά.
    Και εις ανώτερα λοιπόν και καλή επιτυχία στην συναυλία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.