Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή δέκα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τα ταξί

Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν με επιστολή τους προς τον υπουργό Υποδομών, Γ. Ραγκούση, τη διαφωνία τους για την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί. Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές θέτουν θέμα αντισυνταγματικότητας για τη ρύθμιση που αφορά τη μεταβίβαση της άδειας στο κράτος, προτείνουν να ληφθούν υπόψη τα πληθυσμιακά κριτήρια και καλούν τον κ. Ραγκούση να ξεκινήσει διάλογο με τους ιδιοκτήτες ταξί, τονίζοντας ότι θεωρούν αυτονόητο πως "δε θα πρέπει να εκδοθεί νέα άδεια ταξί, προτού συμπληρωθούν έξι μήνες από την ψήφιση του σχετικού νόμου».
Μεταξύ αυτών που υπογράφουν την επιστολή μην ψάχνεται για τους δικούς μας, "διαφωνούντες" είναι οι Δημήτρης Παπουτσής, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Βασιλική Τσόνογλου, Μιχάλης Κατρίνης, Ευτύχιος Δαμιανάκης, Σπύρος Μοσχόπουλος, Γιώργος Παπαμανώλης, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αθανάσιος Γικόνογλου και Γιώργος Αρβανιτίδης.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΝ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.