Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Πόλη χωρίς αυτοκίνητο" την ερχόμενη Πέμπτη για τρεις ώρες, το Κιλκίς

Την ερχόμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο”, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ο Δήμος και η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις, με ποδηλατικό γύρο και δράσεις για παιδιά, στην πόλη του Κιλκίς. Γι αυτό κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων η 21η Ιουνίου θά `ναι κλειστή, απ` την Πλατεία Ειρήνης ως την Βενιζέλου. Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν:

- Ποδηλατικός γύρος στους δρόμους της πόλης. Η ποδηλατοδρομία θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Πλατεία Ειρήνης (αφετηρία)-21η Ιουνίου έως την νέα Νομαρχία- Γ. Καπέτα- Πλατεία Ειρήνης (τερματισμός).
- Αμέσως μετά θα λάβουν χώρα παιχνίδια αλλά και δραστηριότητες με ζωγραφική για τα παιδιά από το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών Κιλκίς και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ. Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βάψουν με χρώματα και σχέδια της αρεσκείας τους τις ζαρντινιέρες της πόλης και να φυτέψουν λουλούδια. Στη δράση θα συμμετάσχουν και μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς.
Η 21η Ιουνίου θα παραμείνει κλειστή από τις 6 έως τις 9 το βράδυ για τα οχήματα από το ύψος της πλατείας Ειρήνης έως τη συνάντησή της με τη Βενιζέλου, προκειμένου και να φιλοξενήσει μέρος των εκδηλώσεων της ημέρας, αλλά και να διευκολύνει τους πεζούς να απολαύσουν την βόλτα τους στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης χωρίς αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.