Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Στηρίξεις κι ανεξαρτησίες στη ΝΔ

Εδώ και πολύν καιρό όλα έδειχναν ότι η ΝΔ θα στηρίξει στις πρώτες εκλογές για τη Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κ. Μακεδονίας τον δήμαρχο Αμπελοκήπων, Λάζ. Κυρίζογλου, ως πρόεδρο. Όμως λίγες μόλις μέρες πριν στηθούν οι κάλπες (οι εκλογές γίνονται σήμερα Δευτέρα) διοχετεύεται ότι πρώτα θα εκλεγούν τα μέλη της 25μελους διοίκησης της ΚΕΔ και μετά θ` αποφασίσει η ΝΔ ποιόν απ` τους εκλεγμένους θα στηρίξει. Κι αυτό, την ίδια ώρα που ανακοινώνεται η σύσταση και λειτουργία "αδέσμευτης αυτοδιοικητικής κίνησης" από 9 "γαλάζιους" δημάρχους της Περιφέρειάς μας. Έλα, όμως, που μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται κι ο κ. Κυρίζογλου! Οπότε, τι να υποθέσουμε εμείς, ότι κι αυτά τυχαία είναι;
Παρεμπιπτόντως, τί σόι αδέσμευτη κίνηση είναι αυτή, αφού συγκροτήθηκε μονάχα από γαλάζιους δημάρχους; Κι άντε καλά, να συμμετέχει ο Β. Μπαλάσκας, ο οποίος κατέβηκε στις εκλογές χωρίς χρίσμα απ` τη ΝΔ, αλλά κι ο Γκιουλέκας και τ` άλλα παιδιά, κι αυτοί "ανεξάρτητοι";

1 σχόλιο:

  1. Άβυσσος το μυαλό των πολιτικών. Σκαρφίζονται οτιδήποτε τους εξυπηρετεί, θολώνοντας τα νερά, ώστε πάντα να βρίσκονται, αυτοί στον αφρό, κι'εμείς στο βυθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.