Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πυροβόλησε για θήραμα αλλά τραυμάτισε άνθρωπο!

Χθες (18 Σεπτεμβρίου) το πρωί, στο δάσος του Γερακαριού, κατά τη διάρκεια κυνηγιού θηραμάτων από ομάδα αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, 46χρονος πυροβόλησε θήραμα αλλά δύο σκάγια του φυσιγγίου πέτυχαν στο αριστερό ζυγωματικό και άλλα δύο στο αριστερό χέρι, έναν 46χρονο ημεδαπό, από απόσταση περίπου εβδομήντα μέτρων. Ο παθών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε. Σε βάρος του 46χρονου κυνηγού, που συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ το όπλο και το φυσίγγιο κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για βαλλιστική εξέταση. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΦΥΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ .....<>ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ!ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ ΟΥΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΔΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Η ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ<>ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ......ΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.