Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Παίρνει επίδομα πολυτέκνου η ...φτωχιά κυρία Παγκάλου!

Χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αποκαλύπτει ότι η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου, λαμβάνει επίδομα πολυτέκνων ύψους 2.145 ευρώ το χρόνο για τα τρία παιδιά του ζεύγους. Η κ. Χριστοφάκη λαμβάνει αυτό το επίδομα απ` τον ΟΓΑ, τη στιγμή που με τον "πολύ" σύζυγό της δηλώνουν ετήσιο εισόδημα ύψους 500.000 ευρώ, χώρια τα ακίνητα!
Να, τί εννοούσε ο Πάγκαλος με το "μαζί τα φάγαμε". Τη γυναίκα του!

1 σχόλιο:

  1. Χα,χα,χα!!Ωραίο το χιούμορ,παρ'όλο το ζόρι που τραβάμε εμείς οι ιθαγενείς πολίτες β'κατηγορίας.Όλο και θα βρεθεί πάλι κάποιος να τον "κεράσει" κάνα γιαουρτάκι και μετά θα δηλώσει γιά δήθεν κατευθυνόμενους και ανάγωγους.Όμως καθόλου δεν μας πειράζει όταν το λέει αυτός, που επειδή είναι τώρα αντιπρόεδρος αυτής της ανίκανης κυβέρνησης, "καταπίνει" τα αντιλα'ι'κά μέτρα που μας εξαθλιώνουν.Είμαι σίγουρος, πως αν δεν ήταν στην παρούσα κυβέρνηση, θα ασκούσε κριτική στα κανάλια και τις εφημερίδες.Παλιότερα αυτό ακριβώς έκανε όταν δεν του έδιναν καρέκλα υπουργού.Εύγε μέγαλε σοσιαλιστή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.