Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οταν ο Σ. Τσιτουρίδης πετά το γάντι σε Θ. Παραστατίδη - Γ. Φραγγίδη!

"Πριν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του τόπου μας ψηφίσουν και το νέο αυτό φόρο, ας αναλογιστούν πότε πήραν μια τέτοια εντολή από τους πολίτες του πρώην νομού Κιλκίς και πόσοι από αυτούς που τους ψήφισαν ή γενικώς πόσοι από τους πολίτες που τους εκπροσωπούν στο Κιλκίς και στην Παιονία, είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το φόρο.
Ύστερα από αυτό ας πράξουν αυτό που τους λέει η συνείδησή τους
."
Τάδε έφη σε δήλωσή του, ο πρώην υπουργός Σ. Τσιτουρίδης, αναφερόμενος στον νέο φόρο ακινήτων, και πετώντας το γάντι στους Θ. Παραστατίδη - Γ. Φραγγίδη. Το ερώτημα είναι, θα το σηκώσουν; Υπάρχει, όμως, κι άλλο: Τί θα `κανε ο κ. Τσιτουρίδης αν ήταν βουλευτής κι επέβαλε παρόμοιο χαράτσι μια κυβέρνηση της ΝΔ;

Υ.Γ. Γιατί "πρώην νομός Κιλκίς", Σάββα; Καταργηθήκαμε ως νομός και δεν το ξέρουμε; Κι εσυ, σε τι νομό σκοπεύεις να θέσεις υποψηφιότητα, σε ...πρώην;

5 σχόλια:

  1. Μήν τον στεναχωρείτε τον πρώην υπουργό μας. Για το καλό μας το λέει. Εξάλλου, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός ή βουλευτής,πρώτα έκανε δημοψήφισμα στο Κιλκίς και ανάλογα με το αποτέλεσμα ψηφιζόταν τα διάφορα οικονομικά μέτρα.Βέβαια.Αυτή ήταν πάγια τακτική του ιδίου και της Ν.Δ. Το ξεχάσατε; Τόσο αγνώμονες είστε;

    Σάββααα καφεεέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά όλα αυτά που λες αγαπητέ Σάββα αλλά άφησε να τα πει κανένας άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας πει και πως θα καλυφθεί η χασούρα των ασφαλιστικών ταμείων απο τα δομημένα ομόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός στην αντιπολίτευση,λάθος στην κυβέρνηση ο Σάββας.Πάντως αυτή είναι συνήθης τακτική των πολιτικών διαχρονικά.Πρέπει όμως να θυμηθούμε, παρ'όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, και να παραδεχτούμε μία πάρα πολύ μεγάλη ελάφρυνση που νομοθέτησε η Ν.Δ.με την τελευταία της κυβέρνηση, σχεδόν καταργώντας τους φόρους στις γονικές παροχές και στις κληρονομιές ακινήτων,και που για πολλά χρόνια στο παρελθόν καμμία κυβέρνηση δεν έκανε.Ακριβώς το αντίθετο έκανε και κάνει το ΠΑΣΟΚ.Για το ΠΑΣΟΚ εάν έχεις ακίνητο ή αυτοκίνητο αποτελεί μεγάλη πολυτέλεια και γι'αυτό πάντα τα φορολογούσε αλύπητα.Τώρα το ξανακάνει, πιθανόν και αντισυνταγματικά, προς μεγάλη αγανάκτηση όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκου ρε ποιος μιλάει? Αυτός που έκανε παράνομη μεταγραφή στο παιδί του στο πανεπιστήμιο. Αυτός που έκανε τα δομημημένα ομόλογα και χάθηκαν δις ευρώ των ασφαλισμένων. Αυτός που ήταν ο αρχιμάγειρας στο σκάνδαλο των κουμπάρων.
    Ρε Σάββα καλά σε είχαμε ξεχάσει τι βγαίνει πάλι και μας αηδιάζεις. Βουλευτής Κιλκίς δεν πρόκειται να ξαναβγείς όσα ευρώ και να δώσεις στο Μυριόφυτο την τελευταία νύχτα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.